1 ile 30 arası toplam 271 sonuç

Konu: A.S. Livorno Calcio | 100. Yıl Aşkına ! [IV. Sezon]

Hybrid View

Ne ilginç play-off arkadaş , deplesman gol kuralı yerine ev sahibi gol kuralı var

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Ne ilginç play-off arkadaş , deplesman gol kuralı yerine ev sahibi gol kuralı var
    Te Allahım bizim maçta niye olmadı bu kural Bizim maçlarda hiç bir kural olmadı.İlk maçı 2-1 kaybettik diğer maçta 90 dakkayı 1-0 önde kapadık maç uzatmalara uzadı Neyse eledik önemli olan buydu.

LIVORNO SERİE A ' DA !!

Play-off Final Maçları

İlk maçta evimizde Pascara'ya mağlup olduk.Kötü oynadık gerçekten.87. dakkada beraberliği Ferrari'yle yakalasakta , Ferrari'nin sebebiyet verdiği penaltıdan golü yiyerek 2-1 mağlup oluyoruz.

Rövanş maçında adeta tek kale oynadık.Ve beraberinde golü attık.Ben evsahibi gol kuralı var sanıyordum ama beklediğim gibi olmadı ve maç uzadı.Birde 10 kişiydik.Yinede eksik olmamıza rağmen 2. golü bulduk ve Pascara'yı safdışı etmeyi başardık.Böylelikle Serie A dayız.Bütün takımı tebrik ediyorum gerçekten bu kısıtlı kadroyla lig atlamayı başardık.

Oyuncu Verileri

Livorno'yu Serie A'ya taşıdıktan sonra bazı övgülere maruz kaldık

Ve küme yükselmemize verilen para.Komik gerçekten.Serie A da ne yaparız bilmiyorum.Bütçedende haberim yok henüz umarım yeterli bi transfer bütçesi yakalarız.Zaten büyük bir ihtimal free takılacağız

Bu arada yılın menajeri seçiliyoruz.

Mesaj Yetkileri