Originally Posted by
balde_mir_07
Serie A zordur ilk sezonda ilk 10 içinde yer almak başarıdır, tebrikler başarılar

Originally Posted by
EndoplazmiK RetikuluM
Başarılar Berkay, işin zor 
İşimiz hayli zor olucak gerçekten.Teşekkürler başarı dilekleriniz için.
Livorno'da Transferler Sürüyor !
Evet arkadaşlar transferlerimizin büyük bir kısmını bitirdik.En fazla bir kaleci veya bir ortasaha daha alabiliriz.Şimdilik transferlerimizi tanıyalım 
İlk işimiz bir forvet eksikliğini gidermek oldu.River'den kiralık olarak Villalva'yı kadromuza kattık.Daha önceki serilerde beni hiç yanıltmamıştı.Umarım bu seride de yüzümüzü güldürür 
Diğer bir transferimiz ise defans bölgesine Rivas oldu.Aslında önceki seneden alacaktık ama Avrupa dışı oyuncu alamıyorduk Serie B de.Materazzi'nin 39 una girmesiyle beraber dc eksikliği oluştu ve o eksikliği Rivas'la doldurmuş olduk böylelikle.Kendisi için para ödemedik.
Diğer transferimiz Mareco oldu.Kendisi için para ödemedik.Defans bölgemizde rotasyon oyuncumuz olacak.Hayırlı olur İnşAllah.
Diğer bir transferimiz ortasaha'ya oldu.Jankovic.. Genoa'dan parasız olarak kadromuza dahil ettik.Serie A tecrübesine güveniyoruz.İlk 11 de başlayıp başlamayacağına hazırlık maçlarında kendisi karar verecek bakalım 
Bu transferle sol açığımızı emin ellere bıraktığımı düşünüyorum.Önceki seridende çok merak ettiğim bi isim Martin Zeman.Hiç oynatma fırsatım olmadı henüz ama umarım beni yanıltmaz.Mental olarak biraz kötü bu arada ama olsun o kadar.Sparta Prag'dan kiralık olarak kadromuza kattık.Performansına göre bonservisini alabiliriz.
Bir diğer transferimiz Blasi oldu.Dmc ve mc bölgelerinde forma giyebiliyor.Ball winning tarzı bi oyuncu.Bu tarz bi oyuncuya ihtiyacımız vardı.Blasiyi alarak eksikliği giderdik.Kendisi için bi ücret ödemedik.
Ocak Ayında Bize Katılacak Olan Transferlerimiz !
Piscu ve Merino.Bu iki yıldız isim için para ödemedik.Piscu için çok uğraştık gerçekten.Groningen'e kaptırıyorduk neredeyse ama bizi seçti.Merino ise çok uğraşmadık direk kontrat teklifimizi kabul etti.Özellikle bu 2 isim çok can yakıcak gibime geliyor.Piscu ve Merino'dan beklentim büyük.Tek sıkıntı ocak ayında bize katılacaklar 
Piscu
Merino
Hazırlık Maçları Rakiplerimiz !