Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
TAkımım Napoli. İlk sezon mükkemmel bir yıl geçirdim takımla. Avarajla 2. oldum. Puan alabilseydim şampiypondum. Ama gel gelelim 2. sezon takıma bir şey oldu. Kadroyu fazla bozmadım. İlk 11de ofansif olarak takıma 2-3 oyuncu kattım defansta da 2 değişiklik yaptım. Defans olarak bir sorunumuz yok. Ama orta saha ve forvetlerde sorun var. Dizilişler bir türlü takıma uymuyor Taktik indirip kullanmak istemiyorum oyun gerçekçi olmuyor. İstediğim diziliş önerileriniz... Orta saha ve forvette her mevki için yeterli seviyede iyi oyuncularım var. İlk sezon 4-1-2-2-1(barcelona) ve 4-2-1-3'ü kullandım ve sanırım oyunun cilvesi ki o taktikler artık bir işe yaramıyor Diziliş önerileriniz nelerdir?

ben kariyerde hala 4-1-2-2-1 yani barcelona gibi oynuyorumv e sorunum yok. o dizilişle hem savunma hem hücum dengesi kuruluyor ancak mutlaka becerikli bir forvet ve hem içe kat edebilen hem de çizgiden top sürebilen AMR ve AML'nin yanısıra hücuma katkıda bulunan 1 MC lazım

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
Hızlı bir oyuncuma PPM'den kaleciyi çalımla dedim, 1 2 hafta oldu ve maçlarda hiç şut çekmiyor dümdüz kalecinin üzerine doğru gidip kaptırıyor ya da arkadan biri gelip yetişiyor topu gevelerken. Bu PPM'den kaynaklı mıdır? konu şurada : http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=105922
composure ve decisions gibi gole yönelik mental özellikleri düşük olabilir. onlar da iyiyse yaratıılıgını ve top sürme ayarlarını değiştirmeyi dene.