Carva eğer biraz düşünseydi bugünleri de Alves'e adam gibi bir iki maçta şans verseydi belki bugün Alves'imiz var diyecektik. Ama Alves bana Beşiktaşlı gibi bile gelmiyor açıkçası. Formayı 5-10 dakika ya giydi ya giymedi. Aynı şeyler Burak Kaplan için de geçerli. Şimdi bunları gelir de bu maç oynatırsa ve onlarda kötü oynarsa o baskıyla, hem futbolcuları harap eder hem kendini hem de bizi.

Maçın sonucuyla ile ilgili tahminime gelince, tamamen ortasahamıza güveniyorum. Ernst, Necip ve Veli'ye ortasahada çok iş düşüyor. Bıkmak, yorulmak bilmeden mücadele etmeleri gerekiyor. Fenerbahçe'nin en büyük kozu Stoch olur. Son haftalarda çok formda. Bizimse formda oyuncumuz yok gibi bir şey. Bir de buna ek olarak bir çok as oyuncumuzdan yoksun çıkıyoruz. Ehh sonumuz hayır olsun.

Bugün yenilirsek üzülmem çünkü hazırladım kendimi buna. 3-4 farklı bir skora bile hazırlandım açıkçası. Ama yenersek de bir okadar çok sevinirim. Zaten Fenerbahçe bizi bu eksiklerle yenemezse çok büyük sorunlarla karşı karşıyalar demektir.