Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 68.97%
  • Berabere biter

7 24.14%
  • Beşiktaş kazanır

2 6.90%
Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 189 sonuç

Konu: [25. Hafta] Fenerbahçe - Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla ne olursa olsun Ekrem'in sahada olmasındansa her türlü Ersan'ı tercih ederim.Gerçi bizde bu şansızlık olduğu sürece Ersan sakatlanır,oyuna Ekrem girer ya inşallah böyle bir şey olmaz bu sefer.Bu arada Kayseri maçı gibi bu maçı da rüyamda gördüm ve Burak Kaplan'ın golüyle 1-0 öne geçmiştik.Geçen sefer rüyam tutmuştu,inşallah bu sefer de tutar.Gerçi bu sefer ki baya zor ama olsun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Şemsi, bir rüya görüyorsun bari düzgün gör be kardeşim. Hiç değilse Necip, Toraman hatta Ekrem'i falan görseydin gol atarken. İnandırıcı olurdu en azından.

Ersan'ın sol bek başlaması bu maç için büyük risk. Tam olarak iyileşmeden, böylesi zorluk derecesi yüksek bir maçta 11'de sahaya sürülmemeli. Hilbert örneği de önümüzde dururken. Ben Ersan'ın bu maçta yedek kalmasından yanayım. Beklerde Toraman ve Tanju isteğimdir.

Klasik karşılıklı gol oynadım gene

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fenerbahce tribünleri 3 boyutlu kareografi hazirlamis.Mactan önce 3d gözlukler dagitilacakmis.Gercekten merak ettim nasil olacak acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ziegler yine oynayacaktır ama gerçekten berbat bir oyuncu.Mahmut Hanefi vardı bizle onun gibi falan oynuyor en fazla. Keşke Özgür'ü denese orada Aykut Hoca, Caner'i de değil Özgür'ü ama tabiki uzun süre olmayacak böyle bir şey. Muhtemelen ideal dizilişimiz ve ideal oyuncu kadromuzla çıkacağız maça, Sow eklemesi ile. Ben fark atarız gibi hissediyorum, özellikle erken gol bulursak maça hükmeden taraf oluruz. Yumuşak futbol kişiliği olan futbolcuları çok bir takımız güzel hava,güzel zemin iyi futbola yaklaştırır takımı.

2 saate yakın bir zaman kaldı iki takıma da başarılar. Maçtan önce iki takım taraftarlarının ortak bir gençliğe hitabe protestosu olacakmış diye duydum. Çok isabetli olur.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maça 3 saatten fazla var bu arada ufak bir hesap hatası yapmışsın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Maça 3 saatten fazla var bu arada ufak bir hesap hatası yapmışsın
    matematikten ff geldiğine şaşmamalı 15'i gördüm pcde sonra yorum yazarken uzun zaman geçti onu 5 diye düşündüysem demekki her neyse işte daha çok varmış, zaman geçmiyor arkadaş
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen o konuda haklısın kardeş

Bir an önce 7 olsun dananın kuyruğu kopsun artık ne diyelim. .

Nesil
    2006
    Yer
    11

Bjk eksikler var mantığıyla daha defansif oynamaya çalışmazsa bence son yılların en iyi Fb-Bjk derbilerinden birini izleyebiliriz futbol bakımından.Ama bunu yapsalar dahi haklılar, çünkü gerçekten sakat ve cezalı olan oyuncular takımın en önemli oyuncuları.Genelde deerbilere gitmem çok heyecan yaptığım için ama bu maça gitmeyi düşünüyorum.Maç, takım, Aykut hoca hakkında birşey demeyeceğim.Sadece Sow'umuz gol atsın ve galip gelelim tek temennim bu.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sow ilk 11'de başlıyor. Yani bizde okadar yanlış iki back ile başlıyoruz ki ne diyim Carva sana. Ersan solda Tanju sağda. Stoch koridora çevirecek orayı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Beşiktaş en umulmayan anlarda bile iyi mücadele etti hep. O yüzden yine zorlu bir maç olur. 3 sonuca açık olsada beraberlik daha ağır gibi tabi yinede belli olmaz her türlü sonuç çıkar bu maçtan.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

İşte derbinin ilk 11'leri:

Beşiktaş: Cenk, Tanju, Sivok, Egemen, Ersan, Veli, Ernst, İbrahim Toraman, Holosko, Simao, Mustafa Pektemek.

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Serdar, Yobo, Ziegler, Cristian, Emre, Mehmet Topuz, Alex, Stoch, Moussa Sow.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eldeki kadroyla çıkarabileceği en iyi 11'i çıkartmış bence Carvalhal.Belki Tanju-Necip değişikliği olabilirdi.Maçın gidişatına göre olabilir o değişiklik.İnşallah kazanırız.Allah yardımcımız olsun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

besiktasta veli serbest adam galiba cok is dusucek ona..

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Bencede ilk 11 güzel mucadele eden orta saha ve Mustafa ve Holosko ile iki hizli hucum oyuncusu. Ersan'i merak ediyorum umarim kaldigi yerden devam eder.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tanju'dan hiç umutlu değilim o kanatta. Geçtiğimiz maçta aşırı acemice oynadı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Eldeki kadroyla çıkarabileceği en iyi 11'i çıkartmış bence Carvalhal.Belki Tanju-Necip değişikliği olabilirdi.Maçın gidişatına göre olabilir o değişiklik.İnşallah kazanırız.Allah yardımcımız olsun.
    Tanju - Necip mi yoksa Toraman - Necip mi demek istedin? Çünkü Tanju kanatta oynayacak.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Tanju - Necip mi yoksa Toraman - Necip mi demek istedin? Çünkü Tanju kanatta oynayacak.
    Galiba Toraman'i sag bek'e çekip Necip'i orta saha'ya almak demek istemistir, öylede olabilirdi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Galiba Toraman'i sag bek'e çekip Necip'i orta saha'ya almak demek istemistir, öylede olabilirdi
    Evet böyle.Her ne kadar Toraman da yetersiz olsa da Tanju'ya göre daha tecrübeli.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Nedim de olsaydı keşke yorum yapsaydı burada.

Derbinin favorisi her zaman daha az favori gösterilendir bence ama BJK'nın şu maç pek şansı yok gibi geliyor bana çok ekstra bişeyler olmazsa. Ya Fener çok kötü oynayacak 10 kişi kalacak maçın başında filan yada Beşiktaş kral gibi oyanayacak.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ilk yari 1-0 bitti fenerbahce iyi oynuyor besiktas kontradan baska sansi yok gibi , tanju nin cikip ekremin girmesi lazim , holoskoda biraz akilli oynasa besiktas gol aticakti. yada tanju yerine necip. toromani sag beke cekcek.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İlk yarida Besiktas kontra atak futbolunu tercih etti. Posizyonda buldular ancak golu bulamadik. Mac atmosferi gergin geciyor. Umarim kirmizi kart gormeyiz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ben hakemi çok beğendim. İlk derbisi ama altından iyi kalkıyor. Nazar değmesin.

Holosko maçın başında kafayı çalıştırsa işi bitirirdi bBeşiktaş. Şimdi imkansız görüyorum dönmelerini. Fenerbahçe istediğini yapacaktır ikinci yarı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hakem ilk yarının sonlarında kontrolü kaybetmeye başladı. En az 2 kırmızı kart olacaktır ikinci yarı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sow 2-0 mac bitti

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tebrikler Fenerbahçe.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

böyle oynayıp kazanacaksak hiç kazanmayalım. ayıptır ayıp. O stada 300 lira verip girenler de var. Bu kadar korkak bi hoca olamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçın başında Holosko biraz akıllı davranabilse öne geçip avantaj sağlayabilirdik.Kornerde savunmanın bir anlık uyuması sonucu golü yedik.Golü yedikten sonra zaten zor olan işimiz zorlaştı.Zira hücumda etkili olabilecek oyuncularımızdan yoksunduk.İkinci yarıda oyunun hakimi olduk,Ernst ile beraberlik golü atacak fırsatları da bulduk ama olmadı.En azından Fernandes olsaydı eksiklerimizden belki farklı olabilirdi.Neyse sağlık olsun.3 maçlık yenilgi periyodundan sonra umarım tekrar bir galibiyet serisi yakalayabiliriz.Yoksa zirve yarışından kopacağız.Fenerbahçe'ye tebrikler.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

2-0 bitti fenerbahce"nin kornerdeki golunden baska birsey yok geçenki maclar gibi geriye çekildiler. besiktas 2.ci yari cok iyiydi ama final paslarini son paslari yapcak adam yoktu fernandes-Q7"yi cok aradilar , son olarak besiktas taraftarina gelirsek yaptiklari cok ayip adamlar seni stadina ozel davet olarak getiriyorlar sen stadi yakiyorsun nese oncedende demistim duzelmezler diye. tebrikler fenerbahce

Ek Bilgi ; Pektemek , ernst disinda besiktasda oynuyan adam yoktu ikisinide tebrik ederim guzel top oynadilar.

Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri