Önce Barcelona, R.Madrid, ardından kendi takımının maçını izlemem yeterli oluyor fm oynama isteğinin artmasına![]()
Önce Barcelona, R.Madrid, ardından kendi takımının maçını izlemem yeterli oluyor fm oynama isteğinin artmasına![]()
Fm 2012'yi ilk çıktığı gün aldım. Zaman buldukça oynarım.
PSG takımını aldım , 2015 yılındayım.
Evet ağır gidiyorum , istatistik ve detaylar benim için önemlidir çünkü.
Her maç bittikten sonra kritiğini yapıyorum. Yeri geliyor , bir maç için (maça hazırlanış , oynanış ve bitiriş) 30 dk. harcayabiliyorum.
Transfer sezonunda günlerce uğraştığım oluyor.
Kısacası oyunu aldığımdan beri aynı takımdayım , data güncellemesi çıkana kadar hedefim ,
paris'i en iyi takım yapma çabası. Stadım büyütüldü , yeni bir stad almak istiyorum.
Takım eskiye nazaran çok gelişti , Reeldeki maçlarını da takip ediyorum.
Yaşım 26 ve cm 99-00^den beri takip ediyorum.
Bu bir tutku , benim için oyundan fazlası.
lofthei ; Teşekkür ederim forumdaşım.
Bak şuanda şirketteyim , eve gittiğimde sıkıntılı bir dönem beni bekliyor.
şampiyonlar ligi - şampiyonluğun en ciddi adayı - şampiyonlar ligi
bu 3 maçta ya rezil olacağım ya vezir.
Birinci ile 10 puan fark var , sıkıntılı bir dönem.
Son olarak , forumlarda tavsiye ile oyuncu almayın. Kendiniz seçin , bırakın kötü olsun. kötü oynasın , ama sizin seçtiğiniz biri olsun. Başarılı olduğunda göğsünüz kabarır. Ayrıca , profil özellikleri düşük olup çok iyi performans gösteren oyuncularım var ki geçmişte 4/4'lük tabir ettiğimiz oyuncuları da yönettim , ama verim alamadığım çok olmuştu içlerinde.
Ayrıca yardımcı program kurmayın , pa ve ca değerlerini göstermesin.
Final maçını kaybettiğinizde oyunu kapatıp tekrar açmayın.
Bunlar oyunun uzun vadeli olması açısından çok önemli.
Yapacağınız ufak bir hile ya da alacağınız bi tavsiye veya indirdiğiniz taktik sizi mutlu edecek kısa bir süre ... Sonrası ? ... Sonra bir başlık açıp ,
"fm her sene aynı" , "sıkıldım" konuları açabilmeniz muhtemel.
İyi akşamlar dilerim.
çıkıp girme yapan kişilerin oyunu kesinlikle uzun sürmez.arkadaş yapıyordu sürekli yeni kariyer açıyordu bu yüzden.bende eskiden yapardım 09'du herhalde en son.daha sonra yeni kariyer açmıştım.gs almıştım.sezonun son maçı kimleydi hatırlamıyorum.fener trabzon maçı vardı.eğer trabzon yenerse ve bende kazanırsam şampiyon olacaktım.aramızdaki puan farkı 1'di herhalde.fener öne geçti,bense 5-0 gibi bir skor yapsamda üzgündüm.en son 90.dkdan sonra artık skora bakmadım.maç bittikten sonra son skorlar ekrana geldi.90+1 ve 90+3'de trabzon golleri atmış ve 1-2 öne geçmiş ve ben şampiyon olmuştum.ve o anda duyduğum zevk,beni dahada çıkıp girme yapmamamı sağladı.
işte o zevki yaşamak için oynamalısın.oynamamak için tek sebep hayatının değişmesidir.ama her insanda bendeki etkiyi yaratırmı bilmem.ama çoğunda bunun etkisi olduğuna eminim.fm olmadan hayat bana eksik geliyor artık.