1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Football Manager Oynamak İçin Sebepler

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Alt lig, köklü takımlar ve Fenerbahçe üçgeninde dönüyor. FM 2010'dan sonra düzenli kariyer yapmadım. FM 2011'e ısınamadım 2012'de ise başlamadım bile denebilir. Okul, dershane derken zaman kalmıyor. 1.5 sene dişimi sıkıp ilerki senelerde çok fena acısını çıkaracağım.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Alt lig, köklü takımlar ve Fenerbahçe üçgeninde dönüyor. FM 2010'dan sonra düzenli kariyer yapmadım. FM 2011'e ısınamadım 2012'de ise başlamadım bile denebilir. Okul, dershane derken zaman kalmıyor. 1.5 sene dişimi sıkıp ilerki senelerde çok fena acısını çıkaracağım.
    Geçen sene bende öyle diyorum, şimdi sabah akşam fm oynuyorum

Ben 18 yaşındayım.9 sene evvel cm4 vardı.ilk çıktığında abim oynardı yanımda ve bende sürekli ona bakardım.Ne zaman bilgisayarın başına geçse gider bakardım oyuna.Abime bişeler derdim şunu yapsana bunu alsana diye.Ronaldinho yu almasını çok istemiştim hatrlıyodum Sonra bilgisayr boş kaldığında bende oynamaya başladım.9 yaşında başladım oyuna va o günden bu yana bilgisayarımda baş köşede duran oyun oldu FM.
    Neden oynuyorum diye düşününce öncelikle alışkanlık gibi oldu sanki.FM çıkınca alıp yüklemezsem içime bi dert olacağını biliyorum...Futbolun içinde olmanı sağlıyor.Geleceğin yıldızlarını görebiliyosun falan.Bu yönden gerçekçi...Bi maç izlerken mesela kimsenin göremediği şeyleri görüyosun.Tespitlerin çok doğru oluyo.Toplu bi yerde maç izlerken tespitlerinden birini söylediğin zaman herkes sana şöyle bi bakıyo.Hissedebiliyosun.Velhasılkelam FM HAYAT TARZI oldu artık benim için.Vazgeçilmezim...

Mesaj Yetkileri