1 ile 30 arası toplam 122 sonuç

Konu: | Bayern München Çıkışa Geçti | Hedef Kalan Lig Maçlarında Mağlup Olmamak | S1 |

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bundesliga'da ilk sezonumda gördüm ki Bayern gerçekten kadro kalitesi olarak açık ara önde diğer takımlara göre. Ben Leverkusen'i ilk sezonda adam ettiğime göre Bayern'in rahat alıp başını gitmesi gerekiyor ki öyle de oluyor zaten. Şampiyonlar Ligi'nde ilk 4 bekliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Bundesliga'da ilk sezonumda gördüm ki Bayern gerçekten kadro kalitesi olarak açık ara önde diğer takımlara göre. Ben Leverkusen'i ilk sezonda adam ettiğime göre Bayern'in rahat alıp başını gitmesi gerekiyor ki öyle de oluyor zaten. Şampiyonlar Ligi'nde ilk 4 bekliyorum.
    İlk sezonki hedeflerimiz ligde ve kupada şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi'nde en az çeyrek final oynamak. Takım kalitemiz arttıkça hedefler de büyüyecektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

FC Bayern 4 - 1 Freiburg
    Bundesliga 14. Hafta

- 3 hafta öncesine kadar zirveyi zorlayan, ancak son haftalarda düşüşe geçen Freiburg'a bir darbe de biz vurduk.
    - Bu galibiyetle beraber Bundesliga'daki galibiyet serimizi 8'e yükseltmiş olduk.
    - 14 hafta sonunda Dortmund'un 3 puan gerisinde 2. sıradayız ve altımızdaki en yakın rakibe 7 puan fark attık.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Hoffenheim 1 - 1 FC Bayern

- Arada olur böyle kazalar.
    - Gerçekten kötü bir maç çıkardık ve bu sonucu hak ettik.
    - Bizi tek mutlu eden liderlik için kovaladığımız Dortmund'un da evinde 2 puan bırakması oldu.
    - Eğer bu maçı kazansaydık liderle aramızdaki puan farkı 1'e inecekti ancak yine de puan farkı artmadığı için şükretmeliyiz.

Puan Durumu

Mesaj Yetkileri