1 ile 30 arası toplam 122 sonuç

Konu: | Bayern München Çıkışa Geçti | Hedef Kalan Lig Maçlarında Mağlup Olmamak | S1 |

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Genk galibiyeti çok güzel. Birinci olman daha güzel

Olic'ten memnun musun ? Bir ara bende Bayern kariyeri yapmıştım. Fiziği mükemmel ama yakaladığı 5-6 pozisyondan sadece 1'ini atıyor. Hemen satmıştım onu.

Edit: Son ssden önce atmıştım mesajı Olic beni yanıltmış sahada Ama bende bomboş pozisyonu bir türlü atamıyordu.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Genk galibiyeti çok güzel. Birinci olman daha güzel

Olic'ten memnun musun ? Bir ara bende Bayern kariyeri yapmıştım. Fiziği mükemmel ama yakaladığı 5-6 pozisyondan sadece 1'ini atıyor. Hemen satmıştım onu.

Edit: Son ssden önce atmıştım mesajı Olic beni yanıltmış sahada Ama bende bomboş pozisyonu bir türlü atamıyordu.

Öncelike Genk galibiyeti için teşekkürler.

Olic konusuna gelince; ben normalde Wilfried'i oynatıyorum ancak Wilfried, yaşadığı ufak sakatlıktan yeni çıktı, iki üç maçtır ilk 11'de Olic vardı. Olic, Van Buyten'den sonra en fazla gol atan futbolcumuz konumunda bulunuyor şu anda. Oynattığım zaman görevini yerine getiriyor fakat ilerleyen yaşı nedeniyle 2 sezon sonra satmayı planlıyorum kendisini.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Şampiyonlar Ligi Son 16 Eşleşmesi

- Manchester United ile eşleşerek şanssız bir kura çektik. Ancak çeyrek finale yükseleceğimize dair inancımız tam.
    - İlk maç Old Trafford'da oynanacak.

Tüm Eşleşmeler

FC Bayern 6 - 0 Schalke
    Bundesliga 17. Hafta

- Zor geçeceğini tahmin ettiğim bir karşılaşmaydı fakat oyuncularım beni şaşırttı ve güçlü rakiplerimizden birini 6-0 yenerek adeta tarih yazdık.
    - Lig arasına moralli girmeyi başardık.

Bundesliga'da İlk Yarı Sona Erdi

Puan Durumu

Oyuncu İstatistikleri

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

FC Bayern 8 - 0 Union Berlin
    Almanya Kupası 3. Tur

- Zayıf rakibimiz karşısında gol atmaya doyamadık adeta.
    - Bu sonuçla beraber çeyrek finale yükseldik.

Almanya Kupası Çeyrek Final Eşleşmesi

- Çeyrek finaldeki rakibimiz Mainz 05 oldu.
    - Bu turu da rahatlıkla geçeceğimize inanıyorum ve eğer yarı finalde karşılaşmazsak, finalde Dortmund ile karşılaşacağımızı tahmin ediyorum.

Tüm Eşleşmeler

Mesaj Yetkileri