Quote Originally Posted by slayer34 View Post
fm 2012 yi orjinal almıs biri olarak daha onceki oyunlar ıcın aynı seyi soyleyemiyecegim dusuncem fm 2012 nın ulkemızde kı satıs oranlarının oncekı yıllara gore 2 katı fazla oldugunu dusunuyorum yonetim olarak cevırıyı yapan arkadaslarımız ısı bıtırıp topu si games e attıktan sonra onlar gene ısı yokusa surup 2013 de dılımızı eklemezler ıse dıgıl 2013 2053 de olsa hayatta orjınal oyun almam kı eger boyle bırsey yaparlar ıse toplu bır karsı tutum ıle kendılerıne gereklı cevabı vermemız gerektıgını dusunuyorum bu tutumu cesıtlı sekıllerde gosterebılırız toplu maıller oyun almamak vs vs vs
Herşeyi bir kenera bırakalım,inanılmaz bir hayal kırıklığı yaşanır bu kadar söylenenlerden sonra.İnsanların hevesi kalmaz.

ayrıca yukarda tweet lerden bahsediliyor.FM 2013 ün türkçe çıkacağı ile ilgili bende göremedim de şöyle bir tweet var,ben şöyle çevirdim,baya gezindiğimde buldum:

"Satışlar bekledğimiz rakamın yanından bile geçemiyor" -> Türkiye satışlarından bahsediyor.Sanırım 10.000(yada 5.000 idi tam hatırlamıyorum) orjinal oyun satışı zımbırığından bahsediyor,oturup türkiye den yüzbinlerce satış beklemiyordur