Originally Posted by
Goofy
Bu sene ciddi ciddi diğer senelere oranla orjinal oyun satışı arttı diye tahmin ediyorum. Bunu yönetici arkadaşlar daha iyi gözlemleyebiliyorlardır. Geçen sene 2011 ne para verip aldım, ne korsan yöntemler ile bilgisayarıma kurdum. Tamamiyle diyaloglara dayalı bir oyunu, ingilizce bilmeden nasıl oynayabilirim ki? Hadi oynadım ne kadar zevk alabilirim, ne kadar gerçekçi bir oyun olur benim için? Bu senede almayacaktım yalnız, bu sene bir yama çalışması olduğu için gittim aldım oyunu ve henüz sadece bilgisayara kurmak ile yetindim. Bildiğimiz (yönetici arkadaşların bildirdiği kadarıyla) 2013 için dil dosyaları çevrilmeye başlandı ve % 60 gibi bir orana ulaşılmış durumda. Bu dil dosyaları turksportal tarafından tamamlanıp SI teslim edildikten sonra yine bir bahane bulup eklemezler ise, çoğunluğun ortak görüşüdür ki bunun satışlarla ilgili bir mevzu değil, farklı nedenlere bağlı olduğu aşikar olacaktır. O saatten sonra şahsım adına ben para vermem ki bu sene oyuna para verenlerin bir çoğuda para vereceğini sanmıyorum. 2013 hem onlar için hem bizim için ak koyun kara koyun ortaya çıkacak ve herkes kendi haklılık paylarınca birşeyleri tekrardan gözden geçirecektir. Şimdilik bize düşen 2013' ü beklemek.