1 ile 30 arası toplam 884 sonuç

Konu: ''Kareografi'den Çok EtKilendim Ve Galatasaray'a İmza Attım'' | 3.Sezon [ Avrupa ]

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    ya volkanım başlarda gelmiyor ama ben oyunu açdıgımdan beri sürekli övdüm oyunu bırakdım övdüm övdüm övdüm daha çok övdüm 1. sezon bitti transfer sezonu açıldı gene övmeye devam ömeri öv öv ensonunda transfer sezonu kapanırken hem takıma geliyor hemde transferlistesinde idi hemen aldım azkaldı bende kaçırcakdım ya iyiki kaçırmadım yani ben böle aldım bendeki ömer topragın transfer hikayesi bu
    Heee yok arkadaş ben bir oyuncuya böyle yalakalık! yapmam Gelir ise gelir gelmez ise kendi kaybeder betimlemesinden yola çıkan safkan bir Türk'üm

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Heee yok arkadaş ben bir oyuncuya böyle yalakalık! yapmam Gelir ise gelir gelmez ise kendi kaybeder betimlemesinden yola çıkan safkan bir Türk'üm
    yalakalık degil ya oyuncunun sempatisini kazanma diyelim hatta bölelikle favori personele adın bile ekleniyor övdügün futbolcuda hem senden istedigi maaşda daha düşükoluyor favrori personeli oldugun için o oyuncunun

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    yalakalık degil ya oyuncunun sempatisini kazanma diyelim hatta bölelikle favori personele adın bile ekleniyor övdügün futbolcuda hem senden istedigi maaşda daha düşükoluyor favrori personeli oldugun için o oyuncunun
    Sen benim bloğu iyi okumamışsın bak Nejat favori personel ile maaşların bir alakası yok. Onları oyuncunun Loyalty özelliği belirliyor iyi oku iyi oku

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Sen benim bloğu iyi okumamışsın bak Nejat favori personel ile maaşların bir alakası yok. Onları oyuncunun Loyalty özelliği belirliyor iyi oku iyi oku
    loyalty özelligininde maaşlarda faydası vardır sendahabilirsin ama favori personel olmanında okişinin profilinde onu alırken gerçekden belki azdır ama genede maaş konusunda faydası oluyor bizzat denedim gördüm oyüzden söylüyorum volkancım

Mesaj Yetkileri