ya volkanım başlarda gelmiyor ama ben oyunu açdıgımdan beri sürekli övdüm oyunu bırakdım övdüm övdüm övdüm daha çok övdüm 1. sezon bitti transfer sezonu açıldı gene övmeye devam ömeri öv öv ensonunda transfer sezonu kapanırken hem takıma geliyor hemde transferlistesinde idi hemen aldım azkaldı bende kaçırcakdım ya iyiki kaçırmadım yani ben böle aldım bendeki ömer topragın transfer hikayesi bu
Heee yok arkadaş ben bir oyuncuya böyle yalakalık! yapmam Gelir ise gelir gelmez ise kendi kaybeder betimlemesinden yola çıkan safkan bir Türk'üm
Heee yok arkadaş ben bir oyuncuya böyle yalakalık! yapmam Gelir ise gelir gelmez ise kendi kaybeder betimlemesinden yola çıkan safkan bir Türk'üm
yalakalık degil ya oyuncunun sempatisini kazanma diyelim hatta bölelikle favori personele adın bile ekleniyor övdügün futbolcuda hem senden istedigi maaşda daha düşükoluyor favrori personeli oldugun için o oyuncunun
yalakalık degil ya oyuncunun sempatisini kazanma diyelim hatta bölelikle favori personele adın bile ekleniyor övdügün futbolcuda hem senden istedigi maaşda daha düşükoluyor favrori personeli oldugun için o oyuncunun
Sen benim bloğu iyi okumamışsın bak Nejat favori personel ile maaşların bir alakası yok. Onları oyuncunun Loyalty özelliği belirliyor iyi oku iyi oku
Sen benim bloğu iyi okumamışsın bak Nejat favori personel ile maaşların bir alakası yok. Onları oyuncunun Loyalty özelliği belirliyor iyi oku iyi oku
loyalty özelligininde maaşlarda faydası vardır sendahabilirsin ama favori personel olmanında okişinin profilinde onu alırken gerçekden belki azdır ama genede maaş konusunda faydası oluyor bizzat denedim gördüm oyüzden söylüyorum volkancım