1 ile 30 arası toplam 884 sonuç

Konu: ''Kareografi'den Çok EtKilendim Ve Galatasaray'a İmza Attım'' | 3.Sezon [ Avrupa ]

Hybrid View

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    sana öle gelebilir bence farklılıklara , degişikliklere açık degilsin Galiba ondan öle gelmiş olabilir sana kariyerim.
    Çok soğukkanlı bir mesaj verdiniz hocam, mesajı ilk gördüğümde cevap vermek istemedim topu size bıraktım. Verilen emeğe,uğraşa saygısı olmayan bazı insanlar bunu hiç sayarak böyle yorumalbenr yapabiliyor.

Ömer Toprak,Shaqiri transferlerinde izlediğiniz yolu kullanarak Robben'i getirmiştim ben.(Fenerbahçe) Tek istisna 5.sezonda olmam ve Robben'in serbest olmasıydı, zar zor getirmiştim onu.

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Çok soğukkanlı bir mesaj verdiniz hocam, mesajı ilk gördüğümde cevap vermek istemedim topu size bıraktım. Verilen emeğe,uğraşa saygısı olmayan bazı insanlar bunu hiç sayarak böyle yorumalbenr yapabiliyor.

Ömer Toprak,Shaqiri transferlerinde izlediğiniz yolu kullanarak Robben'i getirmiştim ben.(Fenerbahçe) Tek istisna 5.sezonda olmam ve Robben'in serbest olmasıydı, zar zor getirmiştim onu.
    bazen sogukkanlı olmak gerekiyor tabiki valla çok sagolasın yorumların beni sevindirdi dogrusu

transferdede strateji izlemek şart oldu artık.. yoksa güzel transfer yapamıyorsun zar zorda olsa sonuçda bi türk takımına robbeni getirmekde güzel birşey 5. sezonda olmakda önemli tabi q)

Mesaj Yetkileri