1 ile 30 arası toplam 884 sonuç

Konu: ''Kareografi'den Çok EtKilendim Ve Galatasaray'a İmza Attım'' | 3.Sezon [ Avrupa ]

Hybrid View

..:: Şampiyonlar Ligi Maçı ::..

Ne Söylesem Ne Yazsam Bİlemiyorum Maç İnanılmaz Geçdi 3 1 Geriye Düşdük Ama Yılmadık Savaşdık Kazanmayı Başardık.. he şimdi yazayım heycanım dinsin istedim 2 golümüz daha var ama ofsayt oldugundan iptal edildi 1 tanede direkden döndü jem karacanın çoksert şutu.. hem kaleciye çalım attı toivonen süper şekilde maçın videosundan görebilirsiniz..

MAÇIN HD GOLLERİNİN VİDEOSU
    [YOUTUBE="fZn6O92-odA"] GALATASARAY - Chelsea[/YOUTUBE]

Maçın Yıldızı: Ola TOiVONEN Puanı: 9.6
    Last edited by Gratel : 12.Şubat.2012 at 05:09

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    ..:: Şampiyonlar Ligi Maçı ::..

Ne Söylesem Ne Yazsam Bİlemiyorum Maç İnanılmaz Geçdi 3 1 Geriye Düşdük Ama Yılmadık Savaşdık Kazanmayı Başardık.. he şimdi yazayım heycanım dinsin istedim 2 golümüz daha var ama ofsayt oldugundan iptal edildi 1 tanede direkden döndü jem karacanın çoksert şutu.. hem kaleciye çalım attı toivonen süper şekilde maçın videosundan görebilirsiniz..

MAÇIN HD GOLLERİNİN VİDEOSU
    [YOUTUBE="fZn6O92-odA"] GALATASARAY - Chelsea[/YOUTUBE]

Maçın Yıldızı: Ola TOiVONEN Puanı: 9.6

Maçın Gol Videosu KOyulmuşdur.. İyi seyirler.. F.Torresin falsolu golü Wilfriedin Direk içine vuran sutu Ve toivonenin cech aciz duruma düşürdügü pozisyonlar maçın özel pozisyonları

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

kulunun tarihinde efsane olcak bi mac olmus tebrikler renkdas, grubun ilknmaci miydi bu, telden yazdigimfan goremedim oncesini

Mesaj Yetkileri