Sunumun çok güzel oluyor emeğine sağlık, skorlara pek bakmadım başarılar sunum çok iyi![]()
Sunumun çok güzel oluyor emeğine sağlık, skorlara pek bakmadım başarılar sunum çok iyi![]()
İlgin için teşekkür ederim. Klasikleşmiş bir deyim vardır, kendi halimizde 'tıngırdatıyoruz'. Gerekli özveri ve emek ile başarılı bir kariyer sunmak istiyorum arkadaşlara.
- - -
3.Tur
Bu akşam oynanan karşılaşma seyircilere keyifli bir seyir zevki yaşattı. Buldukları pozisyonları cömertçe harcayan iki takım 90 dakikayı 0-0 berabere tamamladı.
93.dakikada defanstan atılan uzun topu çok klas bir şekilde kontrol edip kendine pozisyon yaratan Hüseyin KUDAY, aynı şıklıkta bir vuruşla takımını öne geçirdi. Bir nebze olsun rahatlayan Turgutluspor'a daha 3 dakika geçmeden 17 yaşındaki Harun YILMAZ'ın hatası sonucu Jebrin skoru eşitledi. 2 devreden oluşan uzatmalarda beraberlikle sonuçlandı.
Onca pozisyon ve zevk veren futbola rağmen elbet bir kazanan çıkmak zorundaydı. İki ege ekibinin kadrosunu karşılaştırdığımız zaman duran toplara daha çok hakim olan taraf Turgutluspor idi. Skor,yetenek,hırs ne olursa olsun penaltı noktasına gelindiği zaman herşey eşit gibiydi.
Bucaspor, Sercan ve Jebrin'in kaçırdığı penaltılar ile kupaya veda etti. Her iki takımda birbirleriyle el ele tutuşarak taraftarları selamladı.
- Adana D.S teknik direktörü Hüsnü ÖZKARA, Mustafa SEVGİ ismini izlemeye geldiklerini belirtti. Eskişehirspor,Sakaryaspor ve Karşıyaka formaları giymiş olan tecrübeli isim 30 yaşında ve £7K değere sahip.
- Ferhat DUMAN, oynadığı mükkemmel futbol ile hem yönetimi hem taraftarı sevindiriyor. Kontratını uzattıktan sonra artan form grafiği ile rakipler tarafındanda olası bir tehlike olarak beliren oyuncu İlter AYKAL takımın kontrolünü almadan önce transfer edilmişti.