Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 72 sonuç

Konu: Hedefe Adım Adım - Bank Asya | Turgutluspor | Sezon 4

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

10. Haftayla birlikte puan tablosunu da paylaşabilir misin ?

Bu alt ligler fena hocam adamı sinir krizine sokar

Yorum yapan arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür edeceğim ama şu sıralar yetiştirmem gereken 1-2 ödev var. Çok seyrek olarak güncelleyeceğim kusura bakmayın (:

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Başarılar Turgutluspor iyidir bizim gruptadır Gaziosmanpaşa'ya da bekleriz

Quote Originally Posted by Tshabalala View Post
    Sunuma çok emek verdigin belli gercekten.
    Başarılı olmanı diliyorum...
    Teşekkürler...

Quote Originally Posted by entolik View Post
    10. Haftayla birlikte puan tablosunu da paylaşabilir misin ?
    10 değilde 11.haftayla beraber koyarım hocam.

Quote Originally Posted by GALATAS4R4Y View Post
    Bu alt ligler fena hocam adamı sinir krizine sokar
    Bazen 'halı saha' olarak nitelendirdiğimiz derecede gollü karşılaşmalar, bazense pozisyon olmayan zevksiz maçlar oluyor. Takibin için teşekkürler

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Başarılar Turgutluspor iyidir bizim gruptadır Gaziosmanpaşa'ya da bekleriz
    Kötü bir sezon geçirmiş takımı tekrardan şaha kaldırmak görevimiz, Turgutlu'ya bekleriz

- - -

10.Hafta

- Beklemediğimiz bir yenilgi oldu ama rakibimiz güçlü. Dönüşümüz kötü oldu ama en kısa zamanda toparlamak istiyoruz.

1.Aşama

- Turgutluspor ilk tur karşılaşmasını kazanarak bir üst tura adını yazdırdı. Yönetim tarafından çok iyi şekilde karşılandı bu galibiyet.

- Hafızalarda yer edinecek şekilde şiir gibi bir futbol oynayan Turgutluspor rahat kazandı. Maçın adamı Hüseyin Kuday olurken karşılaşmayı 121 biletli seyirci takip etti.

- Orduspor teknik direktörü Erkan SÖZERİ karşılaşmayı takip etti. Daha öncede gelen Sözeri transferi istiyor gibi.Hatırlandığı gibi Sözeri, Hüseyin KUDAY ile ilgilendiklerini belirtmişti.

- Şanlıurfaspor kupaya ilk turda Kocaelispor'a 4-0 mağlup olarak veda etti, Darıca Gençlerbirliği penaltı atışları sonucunda Fethiyespor'u eledi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Gümüşhanespor, İskenderun D.Ç Spor ve Tarsus İdman Yurdu tur atlayan diğer süpriz takımlar.

11.Hafta

- Maçın adamı: Mustafa Sevgi, Taraftar Sayısı: 1,526

- Mustafa Sevgi'nin etkileyici performansı takıma galibiyeti getirdi.

- Türkiye Kupası 2.Tur'da Ankara Demirspor ile eşleştik.

- Takımın 20 yaşındaki genç kanat oyuncusu Mahir Aydın, sezonun geri kalanında şans bulamayacaksa Ocak ayı transfer döneminde ayrılmak istiyor. Hocasıyla yaptığı özel görüşmeden şu an için sonuç çıkmadı.

Oluşan Puan Durumu

Afyonkarahirsarspor mağlubiyeti ne can yakmış, şuan 2.sırada olabilirdik. Alanyaspor beraberliğide var tabi unutulmaması gereken.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Umarım direk çıkarsın üst lige. Play-offlar insanı çıldırtıyor

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Umarım direk çıkarsın üst lige. Play-offlar insanı çıldırtıyor
    İnşallah, FM serisinin bu oyunda ilk defa oynuyorum bu ligi. Geçen seride Göztepe,Ünyespor gibi ekiplerle oynamıştım.

- - -

12.Hafta

13.Hafta

Pendikspor karşısında ağır bir yenilgi aldık, Sarıyer karşılaşmasında gerekeni yaptık 3 puanı aldık. Zirveden uzak değiliz takibe devam ediyoruz.

14.Hafta

15.Hafta

16.Hafta

17.Hafta

- - -

2.Tur

Ligimizde şuan puanlar dip dipe. Her hafta puan sıralaması değişiyor, kimse liderliğe oturamıyor. Tepecikspor,Bözüyükspor ve takımımızın kendi aralarında yapacağı karşılaşmalar ileriki haftalarda lige şekil verecektir. Şuan için tek amacımız kalitemizden düşük takımlara puan kaybetmemek.

20 yaşında olmasına rağmen defansımızın belkemiği olan Yasin Arslan 6 hafta sahalardan uzak kalacak. 17 karşılaşmada 4 gol ve 1 asistlik performansla dikkat çeken oyuncunun yanında bu sezon Şanlıurfaspor takımından transfer edilen Selçuk Yıldırım 1 veya 2 hafta arası sahalardan uzak kalacaktır.

3.tura yükselen ekibimiz bu aşamada Bucaspor ile karşılaşacak. Yolumuz açık gibi evimizde oynuyoruz çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sunumun çok güzel oluyor emeğine sağlık, skorlara pek bakmadım başarılar sunum çok iyi

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Sunumun çok güzel oluyor emeğine sağlık, skorlara pek bakmadım başarılar sunum çok iyi
    İlgin için teşekkür ederim. Klasikleşmiş bir deyim vardır, kendi halimizde 'tıngırdatıyoruz'. Gerekli özveri ve emek ile başarılı bir kariyer sunmak istiyorum arkadaşlara.

- - -

3.Tur

Bu akşam oynanan karşılaşma seyircilere keyifli bir seyir zevki yaşattı. Buldukları pozisyonları cömertçe harcayan iki takım 90 dakikayı 0-0 berabere tamamladı.

93.dakikada defanstan atılan uzun topu çok klas bir şekilde kontrol edip kendine pozisyon yaratan Hüseyin KUDAY, aynı şıklıkta bir vuruşla takımını öne geçirdi. Bir nebze olsun rahatlayan Turgutluspor'a daha 3 dakika geçmeden 17 yaşındaki Harun YILMAZ'ın hatası sonucu Jebrin skoru eşitledi. 2 devreden oluşan uzatmalarda beraberlikle sonuçlandı.

Onca pozisyon ve zevk veren futbola rağmen elbet bir kazanan çıkmak zorundaydı. İki ege ekibinin kadrosunu karşılaştırdığımız zaman duran toplara daha çok hakim olan taraf Turgutluspor idi. Skor,yetenek,hırs ne olursa olsun penaltı noktasına gelindiği zaman herşey eşit gibiydi.

Bucaspor, Sercan ve Jebrin'in kaçırdığı penaltılar ile kupaya veda etti. Her iki takımda birbirleriyle el ele tutuşarak taraftarları selamladı.

- Adana D.S teknik direktörü Hüsnü ÖZKARA, Mustafa SEVGİ ismini izlemeye geldiklerini belirtti. Eskişehirspor,Sakaryaspor ve Karşıyaka formaları giymiş olan tecrübeli isim 30 yaşında ve £7K değere sahip.

- Ferhat DUMAN, oynadığı mükkemmel futbol ile hem yönetimi hem taraftarı sevindiriyor. Kontratını uzattıktan sonra artan form grafiği ile rakipler tarafındanda olası bir tehlike olarak beliren oyuncu İlter AYKAL takımın kontrolünü almadan önce transfer edilmişti.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Hocam gerçekten tebrikler , üst üste dile getirmek pek uygun olmasa da ( bana göre ) gerçekten sunum harika ki bunu alt liglerdeyken yapmak ayrı bir güzelliktir bence

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Hocam gerçekten tebrikler , üst üste dile getirmek pek uygun olmasa da ( bana göre ) gerçekten sunum harika ki bunu alt liglerdeyken yapmak ayrı bir güzelliktir bence
    Gerçekten teşekkürler , üst üstede olsa üyeler tarafından beğeni kazandığını görmek insanı teşvik ediyor. Benim düşüncem çoğu kişiye göre değişebilir ama alt liglerde, futbol oynanan bu çamur sahalarda futbolun gerçekleri öğreniliyor bazen.

- - -

4.Tur

Şansımızında yardımıyla çok kolay bir kura daha çektik ve galip geldik.

İyiki şanstan bahsettik 5.turdaki rakibimiz Fenerbahçe oldu. Tek şansımız Fenerbahçe'nin hala kupayı kaldıramamış olması.

KISA KISA HABER BAŞLIKLARI

Turgutluspor transfer döneminde 3 oyuncuyu kadrosuna dahil etti.Caner Osmanpaşa, Barış Örücü ve Mustafa Küçük ile anlaşan ekip transferi tamamladı. Barış Örücü ve Mustafa Küçük isimleri Bursaspor takımından kiralanmıştır. Caner Osmanpaşa ise bedelsiz olarak takıma katılmıştır.

Fenerbahçe taraftarları rahat bir galibiyet bekliyor

Kupanın süpriz ekiplerinden Turgutluspor'u evinde ağırlayacak olan İstanbul ekibi rahat galibiyet bekliyor.Turgutluspor, Tepecikspor,Bucaspor ve 1461 Trabzon ekiplerini eleyere buraya geldi.

Sky Bet'in belirlediği oranlara göre Fenerbahçe, 1.13 değere sahip. Beraberliğede aynı oranı veren Sky, Turgutluspor'a 13.00 değer biçmiş.

Bu maçı kazanan taraf Denizlispor-Beşiktaş maçının galibi ile karşılaşacak. Tahminen Beşiktaş'ın kazanmasını bekleyen yorumcular Turgutluspor'un bu turu geçse bile fazla ilerleyemeyeceğinden bahsediyor.

Fenerbahçe ise kupaya geçen tur dahil olmuştu ve deplasmanda Samsunspor'u mağlup etmişti.

Maçı ise Suat Arslanboğa yönetecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Kardeşim sunumun çok güzel transferlerde güzel olmuş. Fenerbahçe maçında sürpriz olabilir.
    malatyAdana!

5.Tur

Üstüne yorum yapılacak bir karşılaşma olmadı. Fenerbahçe oyunu kontrolü altında tutarak rahat bir galibiyet aldı umarım kupayı kaldırırlar

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Kardeşim sunumun çok güzel transferlerde güzel olmuş. Fenerbahçe maçında sürpriz olabilir.
    Teşekkürler. Bizde inanmıştık ama süpriz yapamadık

- - -

18.Hafta

19.Hafta

20.Hafta

21.Hafta

22.Hafta

Namağlup serimize devam etmemize rağmen Tepecikspor puan kaybı yapmamakta direniyor. Aramızda şuan 4 puanlık bir fark var ve ligin 23.haftasında onlarla karşılaşacağız. Galip gelip puan farkını 1'e indirmek istiyoruz. Öte yandan Bözüyükspor, Tepecikspor mağlubiyeti ile beraber zirveden 8 puan geriye düştü. Dardanelspor 3.sıraya yükseldi.

Yardımcı antrenörümüz ile beraber yaklaşık 45 kişilik bir kısa liste hazırladık. Şuan oyuncu araştırmalarımıza devam ediyoruz ve 37 kişiye düşürdük ilk etapta. Listenin en pahalı oyuncusu 18 yaşındaki regen Gaston Gomez ve 2.4M£ değere sahip. En genç oyuncu Altay'ın 16 yaşındaki forveti Gökhan Çelik, en yaşlı oyuncusu ise 33 yaşındaki Robbie Keane.

Listede ayrıca dikkat çeken isimler, Julio Dos Santos,Okan Alkan,Karim Ziani,Sercan Sahmali(regen),Enes Kaba(regen).

23.Hafta

Tepecikspor deplasmanında beklemediğim bir galibiyet aldık, takımı kutluyorum.

24.Hafta

Ligin sondan üçüncü takımı Fethiyespor'u 89.dakikada attığımız gol ile yendik. Rahat kazanmamız gereken bir karşılaşmayı bu kadar zora soktuk.

25.Hafta

Ligin orta sıralardaki ekibi Denizli Bld. karşısında rahat kazandık. 26.hafta ile beraber Tepecikspor'un son 4 haftadaki fikstürünü koyacağım gayet ilginç sonuçlar var .

26.Hafta

Afyonkarahisarspor takımından rövanşımızı alıyoruz, keşke ilk yarıda da 3 puan alabilseydik. Tepecikspor'un son 4 haftadaki maçlarına göz atıyoruz şimdi;

Daha iyisi olamazdı heralde bizim için, 7 puan farkla liderliğe oturduk bu seride.

27.Hafta

28.Hafta

29.Hafta

30.Hafta

Hem Tepecikspor, hem biz arka arkaya sendeledik. Karşılıklı puan kayıpları yapmamıza rağmen son 4 haftaya lider girdik.

Oluşan Puan Durumu

BEKLE BİZİ BANK ASYA!

- - -

Kısa Kısa Haber Başlıkları

- İlter AYKAL, görüşmeler ardından Turgutluspor ile sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. Maaşına £100 zam isteyen hocanın isteğini yerine getiren Turgutluspor yönetimi bulundukları nokta için AYKAL'a teşekkür etti.

- Hüseyin KUDAY sözleşme imzalamaya yanaşmıyor. İstediği yüksek maaşı düşürmeye yanaşmayan oyuncuyla %90 yollar ayrılacak. Ayrıca Youssef Yesilmen,Engin Memisler kontratı biten oyuncular arasında.

- Basında çıkan haberlere göre Turgutluspor, Okan Alkan ve Robert Vittek ile görüşmelere başladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Tepecik daha yetişemez sana şampiyonuz dostum
    malatyAdana!

Tepecik daha yetişemez sana şampiyonuz dostum
    Şampiyonuz

- - -

31.Hafta

32.Hafta

- - -

Turgutluspor, Spor Toto 2.Lig Şampiyonu!

Turgutluspor şampiyonluğu garantiledi. Attığı 16 gol ile Hüseyin Kuday şampiyonlukta kuşkusuz en çok katkı sağlayan isimdi.

En az Hüseyin kadar teknik direktör İlter AYKAL'ın radikal kararlarıylada şampiyonluğa ulaştı takım. Sezon başında takımın iskeletini değiştiren ve finansal olarak rahatlatan AYKAL, Turgutluspor tarihine adını yazdırdı. Taraftarlar onun çok başarılı bir teknik adam olduğundan bahsediyor.

Turgutluspor yönetimi şampiyonluk sevinciyle kendinden geçti. Sezon başında biri bunu bana söyleseydi dalga geçerdim diyen başkan AYHAN, teknik direktörlerine minnettar olduklarını belirtti. Gelecek sezonlarda onla birlikte daha yüksek kademelerde olacaklarını sözlerine ekledi.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Tebrikler hocam

Bir de nacizane bir hediye güzel sunum da gerek yok fakat olsa da sıkıntı yaratmaz

Last edited by MuraTBudaN : 13.Şubat.2012 at 19:48

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Tebrikler hocam

Bir de nacizane bir hediye güzel sunum da gerek yok fakat olsa da sıkıntı yaratmaz

Teşekkürler

Aslında ben senin konuna 2-3 kere giriş yapmıştım istek yapmayı düşünmüştüm ama vazgeçmiştim. Kalbim temizmiş valla sağolasın

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şampiyonluğundan dolayı kutlarım, tebrikler.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Teşekkürler

Aslında ben senin konuna 2-3 kere giriş yapmıştım istek yapmayı düşünmüştüm ama vazgeçmiştim. Kalbim temizmiş valla sağolasın

Ne demek hocam beklerim her zaman , elimden geldiğince bir şeyler yaparım

33.Hafta

34.Hafta

Ligin son iki haftasınıda galibiyet ile bitiriyoruz.

Gelecek mesajda sezon özeti.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Tebrikler kardeşim seneye asıl heyecan başlıyor.
    malatyAdana!

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Şampiyonluğundan dolayı kutlarım, tebrikler.
    Teşekkür ederim.

Tebrikler kardeşim seneye asıl heyecan başlıyor.
    Teşekkürler, heyecan yüzünden panik yapmayalımda... Kendimizi tekrar 2.Ligde bulmayalım

- - -

Spor Toto Süper Lig 2013/14 Şampiyonu > Bursaspor

Spor Toto Süper Lig 2013/14 Küme Düşen Takımlar > Samsunspor,Manisaspor,Kasımpaşa

Spor Toto Süper Lig 2013/14 Gol Kralı > Michael Eneramo 25 Gol (Sivasspor)

Spor Toto Süper Lig 2013/14 Sezonun En İyi Transferi > Jiloan Ahmed (Beşiktaş-£1.5M)

- - -

Bank Asya 1.Lig 2013/14 Şampiyonu > Gençlerbirliği

Bank Asya 1.Lig 2013/14 Küme Yükselen Takımlar > Gençlerbirliği,Bucaspor,Adanaspor

Bank Asya 1.Lig 2013/14 Küme Düşen Takımlar > Elazığspor,Boluspor,Eyüpspor

Bank Asya 1.Lig 2013/14 Gol Kralı ve Sezonun En İyi Transferi > Mehmet Yılmaz 23 Gol (Gençlerbirliği, £0)

- - -

Taraftarlar tarafından belirlenen 2013/14 Turgutluspor Yılın Oyuncusu Ödülü > Hüseyin KUDAY

Turgutluspor taraftarları adına konuşan Hakan Karan, yılın oyuncusunun Hüseyin KUDAY olduğunu belirtti.

Sezonun ilk onbirinide kendi aralarında belirleyen taraftarlar şu isimlere yer verdi;

- Fırat Çakmak,Mustafa Yalçınkaya,Mustafa Sevgi,Yasin Arslan,Caner Osmanpaşa,Barış Örücü,Yasin Karaça,Ferhat Duman,Hüseyin Kuday,Bilal Kısa ve Youssef Yesilmen.

Yedekler arasında ise; Abdulkadir Ünver, Serhat Gülşen, Selçuk Yıldırım, Emre Göde, Engin Memişler, Mustafa Küçük, Çağrı Can Koçer.

2014/15 Sezonu Fikstürü Belli Oldu!

Turgutluspor, açılışı yeni küme düşen Samsunspor ile yapacak. İlk deplasman maçını ise Adana Demirspor ile yapacaklar. Son hafta karşılaşmasını kendisi gibi Bank Asya 1.Lig'e bu sene yükselen Hacettepe ile yapacak.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri