mac 2-1 alex penalti kacirdi bir tanede. yalniz penalti degil gibi geldi bana kolu kapaliydi adamin
mac 2-1 alex penalti kacirdi bir tanede. yalniz penalti degil gibi geldi bana kolu kapaliydi adamin
Şu Baroni topu alınca neden 10 saniye düşünüyo anlamadım..
Ayrıca penaltı değilmiş o pozisyon. Adam elini çekmek için elinden geleni yapmış.
FM Gazetesi
Bedava penaltıydı, iyi oldu kaçırdığı.
top penaltı pozisyonunda kapalı olan sol koldan sonra sağ avcuna da geliyor rakibin,o yüzden doğru karar.Akşam seyrederiz daha net tekrarlarını.
Her deplasman aynı skorlara aboneyiz ne hikmetse. Karabük adına bir gol daha bekliyorum.
penaltı penaltı değildi bence de.
(/s)
Bir ceza sahasına kaç adam sığar denemesi yapılıyor sanki. Acayip kalabalık.
Karabük utanmasa ofsayt çizgisini kendi kale çizgisine çekecek...
Football is simple,but Football Manager is not
Maç bitti 2-1
Karabük ilk yarının sonunda yaptığı ani çıkışla kopardı maçı. Tebrikler helal olsun.
FM Gazetesi
Hakem Selçuk'a acıdı bitirdi maçı. Bi an göz göze geldiler gerçi.![]()
Karabük bu galibiyetle Antep'i gerisinde bıraktı...Tebrikler ligde kalırlar bence kadroları baya kaliteli olmuş yani kalacaklardır ligde...Fenerbahçe'de Emre ve Gökhan'ın yokluğu fazlasıyla hissedildi...
Karabük ilk yarının sonlarında bulduğu sürpriz 2 gol ile maçı almayı bildi.Alex penaltıyı atsa maç dönerdi.Maçın kırılma anıydı.Tebrikler Karabük kümede kalma adına önemli 3 puan aldı.
2 eline de çarıptığı için penaltıydı bence ama hakemlerin bir standardı yok ki önceki maçların birinde Gökhan Gönül'ün bir ortası vardı rakip oyuncunun eli açık topu kesti, çarpma olarak değerlendirdi. Karabük iyi mücadele etti ve kazandı, tebrikler. Penaltı gol olsaydı her şey daha farklı olabilirdi.
Penaltı posizyonu bence net penaltı. Bir elini kapatırken o elinden seken topu sanki diğer eliyle düzeltti gibi geldi bana.
Zevkli maç oldu bir o kalede bir bu kalede. Tebrikler Karabükspor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tebrikler Karabuk basarilar iki takimada.
Stoch'un pasında , Yobo elini kaldırıyor ofsayt diye![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu Karabük galibiyeti bizim için çok iyi oldu.6 puan çok önemli olmasada bir mağlubiyet lüksümüz oldu.Fenerbahçe'nin çok ciddi bir deplasman fobisi var.
Armand Deumi, Şenol Akın, Anıl Karaer, Güven Varol, Mustafa Sarp, Kaan Söylemezgiller, Mehmet Çakır, J. Hamroun, Luton Shelton, Muhammet Özdin gibi oyuncular eksikken ,özellikle koyular, kazanması cidden çok ekstra bi durum oldu ligin dibi için.
eto'o bitmiş.
http://s14.directupload.net/images/120212/9xnniuer.swf
Açık olan sağ eli ve ona da çarpıyor top.
iki gün önceki Antep'e ve bugünki Karabük'e bakınca sanırım ligde kalmayı hakeden takım Karabük. adamlar bir de perşembe belediye deplasmanında maç oynadılar. helal olsun valla kolay değil.
1 dakikada 2 gol yediğiniz maçın ikinci yarısında Barcelona gibi oynasanız bile o maçtan galip gelme hakkınız yok demektir. İlk yarı boyunca slow motionda top çeviriyoruz, sanki maç berabere bitince bize 30 puan verilecekmiş gibi. Ardından 1 tane gol yiyince de takım tamamen dağılıyor. İkinci yarı Karabükspor 11 kişiyle kapandı zaten; aç açabiliyorsan. Fırsatları da bulduk ama olmadı. Emre'nin yokluğu takımın gücünü resmen %30 düşürüyor. Mehmet orta sahayı geçmiyor, Cristian desen ne hücumda var ne defansta var. Karabük'ten Mehmet Yıldız'ı al bizde defansif orta saha diye oynat, Cristian'dan daha faydalı olur.
Sonuç olarak; bu yavaş pas temposu artık karın ağrısı yapıyor bende. Bu yavaşlıkta pas yaparak rakibin dengesini falan bozmak imkansız. Üstüne üstlük bu uyuşukluk defansif anlamda da dezavantaja neden oluyor.
Tebrikler Karabük.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Çok enteresan bir maç olmuş ya, vay arkadaş! Hele ki, Stoch'un o akıl almaz asisti (!) beni çok şaşırttı. O topu, o şekilde, o bölgeye vermeyi nasıl becerdi, hala anlamış değilim. Tam 10 eksikle 1 dakika içinde 2 gol bulup o skoru koruyabilmek de bir maharet. Tebrikler Karabükspor.
Galatasaray'ı ve Galatasaraylı Arkadaşları Şampiyonluk İçin Tebrik Ediyorum![]()
stoch un hatasında büyük pay bence hakemin![]()
Maç kazanılır kaybedilir ama oyuncularımızdaki isteksizlik çok üzücü. Alttaki videodaki presi yapsınlar maçı kaybetseler de önemli değil deriz.
http://www.dailymotion.com/video/xfn...dunuz-mu_sport
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sanki oyunda yanlış tuşa basmış gibi bir pastı Stoch'unki... Çok kötü oldu bu mağlubiyet.