1 ile 30 arası toplam 375 sonuç

Konu: Bundesliga Aslanları - Bayer 04 Leverkusen - Light the Fire...

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    GOLLLLLLLL!!!! Kornerde Reinartz'ın kafasını kaleci Forster içeri aldı, gol Forster'a yazıldı 2-0 !!!

Atak oyun yapımızdan bugüne degin hiçbir maçta vazgeçmedik, bunda da öyle oluyor..geriye çekilmiyoruz..
    Hocam noldu ya!!

Edit:Tam ben mesaj yazarken sen koymuşsun resimleri.Tebrikler valla açıkcası City'nin kazanacağını düşünüyordum beni yanılttın hocam.Tebrikler büyük iş yaptın

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    kupa geliyor ben yavaş yavaş kupaya bayern leverkusen yazmaya gideyim
    vizyon sahibi olmak böyle bişey

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Hocam noldu ya!!

Edit:Tam ben mesaj yazarken sen koymuşsun resimleri.Tebrikler valla açıkcası City'nin kazanacağını düşünüyordum beni yanılttın hocam.Tebrikler büyük iş yaptın
    Teşekkürler kaptan.. Dün olayın heyecanından cevaplayamadım.. Valla ne kadar da 2.turda Barça'yı eledikten sonra artık kimseye elenmem desem de ben de City'den çekiniyordum. Ama oyuncularım normal maçlarda sarfettiklerinden daha fazla çaba sarfettiler, 2 as oyuncumun yokluğuna rağmen maçı rahat kazandılar, eforları takdire şayandı, 2'li mücadelelerde çok istekli ve özveriliydiler, hakettiklerini de aldılar, 2. yarıda City'e top göstermediler nerdeyse..

Bu arada 3 Avrupa Kupası ile kulübün artan popülaritesi sayesinde Amerika'da tura davet edildik..

Mesaj Yetkileri