1 ile 30 arası toplam 1118 sonuç

Konu: Yeni Bir Soluk: İtalyan İşi | F.C. Internazionale Milano | 13.Sezon 2024 |

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Gecen sezondan kalan kaliteli oyuncular, 85 milyonluk yeni transferler ve hepsinden önemlisi oyuncuların ıyi uyguladığı bir sistem. Şuan her sey fazlasıyla yolunda gidiyor 13. sezonun en rahat yılını geçiriyoruz
    Ben bir şey sormak istiyorum hocam sana.O kadar sıkıntılı takımlardan sonra büyük bir klup yönetmek sıkıcı oluyor mu yoksa diğer eski yönettiğin klüpler kadar zevk alıyor musun?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Ben bir şey sormak istiyorum hocam sana.O kadar sıkıntılı takımlardan sonra büyük bir klup yönetmek sıkıcı oluyor mu yoksa diğer eski yönettiğin klüpler kadar zevk alıyor musun?
    Bence büyük takım yönetmek daha zor (: Çünkü hedefleri düşük bir kulübü yönetirken sorumluluk alanınız biraz daha geniş ama aksi olduğunda hedeflerinizi mutlaka gerçekleştirmek zorundasınız yoksa kovulursunuz. Onun için her iki durumda da mücadele etmek bana zevk veriyor. Önemli olan hedeflere ulaşabilmek aslında. Bunun peşinde oldukça ve bunu kovaladıkça sıkılmazsınız (:
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri