Şampiyonlar Liginde Grup Kuraları Çekildi
Şampiyonlar Liginde Grup Kuraları Çekildi
...
Tur döneminde ve Süper Kupada kullandığımız Taktiğimizden gerekli verimi aldık artık lige bu taktikle başlayabiliriz. Yeni sezona yeni oyuncular ve yeni bir taktikle başlıyoruz hadi bakalım Start...
Serie A'da 1.Hafta
...
Serie A'da 2.Hafta
[/CENTER]
...
Serie A'da 2.Hafta
...
Şampiyonlar Ligi G Grubu 1.Maç
...
Serie A'da 3.Hafta
...
Serie A'da 4.Hafta
...
Serie A'da 5.Hafta
...
Şampiyonlar Ligi G Grubu 2.Maç
...
Yeni bir Sponsorluk Anlaşması İmzalıyoruz
...
Serie A'da 6.Hafta
...
Serie A'da 7.Hafta
...
Şampiyonlar Ligi G Grubu 3.Maç
...
Serie A'da 8.Hafta
...
Ligde 8 maçta 21 gol atıp sadece 1 gol yemişsin , mükemmel bir istatistik bu durumda açık ara favorisin diğer ekipler karşısında.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Gecen sezondan kalan kaliteli oyuncular, 85 milyonluk yeni transferler ve hepsinden önemlisi oyuncuların ıyi uyguladığı bir sistem. Şuan her sey fazlasıyla yolunda gidiyor 13. sezonun en rahat yılını geçiriyoruz![]()
...
Bence büyük takım yönetmek daha zor (: Çünkü hedefleri düşük bir kulübü yönetirken sorumluluk alanınız biraz daha geniş ama aksi olduğunda hedeflerinizi mutlaka gerçekleştirmek zorundasınız yoksa kovulursunuz. Onun için her iki durumda da mücadele etmek bana zevk veriyor. Önemli olan hedeflere ulaşabilmek aslında. Bunun peşinde oldukça ve bunu kovaladıkça sıkılmazsınız (:
...
Serie A'da 9.Hafta
...
Serie A'da 10.Hafta
...
Şampiyonlar Ligi G Grubu 4.Maç
...
Serie A'da 11.Hafta
...
Gençlerimiz Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final'e Yükseliyor
...
Dev Derbiye Günler Kala Efsaneler Konuştu
"İnter'i Kendi Silahıyla Vurmalıyız"
İnter bu sezon yaptığı transferler ve aldığı skorlarla Milan'ın 1 adım önünde duruyor. Son maçlarda, maç başlar başlamaz tam saha baskıyla beraber ilk 15 dakikada skor üretip oyunun kontrolünü eline alıyorlar. Bu noktada Milanlı oyuncular çok dikkatli olması gerekecek. Hatta bu baskıya karşılık aynı baskıyı ortaya koyup İnter'i kendi silahıyla vurmalıyız. Onlar favori gösteriliyor ama bu maçı benim takımım kazanacaktır onlara güveniyorum.
"Yenilmemeliyiz"
Yeni transferlerle beraber bu sezon üst düzey bir futbol oynuyoruz. Aldığımız sonuçlar ve mevcut durum çok iyi. Mevcut moral ve güvenin yıkılmaması için bu maçtan mutlak puan çıkarmalıyız. Bunun için Menajer İbrahim Baldemir'in son maçlardaki hücum anlayışını gözden geçirmesi gerek. Uygulanacak kontrolsüz bir gücün böyle maçlarda ters tepmesi olağan buna dikkat edilmemesi halinde hiç istemediğimiz bir sonuçla sahadan ayrılabiliriz.
...
o ne ya önüne gelen 3er 4er sallamışsın baya iyi gidiyosun![]()
Milan'ı yeneriz.
...
Taktik gerçekten orjinal ve ilgi çekici olmuş, daha da önemlisi oyuncularının buna uyum sağlayıp güzel verim alabilmen. Zımba gibi gidiyorsun, tebrikler. CL maçlarını bekliyorum..
...