Originally Posted by
LaigLeNoiR
Neler olmuş yahu öyle fark yemeler fark atmalar. Liderliği almışsın bırakmayacağını düşünüyorum

Lig başlıyoken hedef ilk 7 'di ama beklediğimden iyi oynayadık bu sezon.Kadroda uyum sorunu olduğundan ve geniş kadro olup değişik 11 'ler denediğimden bazen farklı boyun eğiyoruz rakiplerimize 

Originally Posted by
Gratel
Bu livorno Şampiyon olur

Zor ama imkansız değil 
Serie A 'da 24,25 ve 26. Haftalar
Tek kelimeyle inanılmaz bir maçtı
Maç denge de gitti ama gol pozisyonuna giren taraf biz olmamıza rağmen golü Roma buldu.Artık umudumuzu kesmişken Diouf bize son dakikalarda beraberliği getirdi.Sadece 4 dakika da galibiyet golünü.Roma gibi bir deplasmandan son dakikada 2 gol atarak maçı çevirip 3 puanla ayrılmak olağanüstüydü
Son olarakta lig başlıyoken bir şey söylemiştim, geriye düşsek dahi maça asılıyoruz diye.İşte bu maç tam olarak bu oldu 

Bu sezon olağanüstü maçlar oynuyoruz.Hem normal kazandığımız maçlarla hemde çok ilginç geçen maçlarla.Bu sezon o kadar çok ilginç maç oynadık ki.İşte bir yenisi daha.Deplasmanda 9-0 yendiğimiz Novara'yı bu kez evimizde ağırladık.Yine farklı bir skor istiyorduk.Maça da iyi başladık.İlk gole kadar 3 golümüz ofsaytten verilmedi.Taarabt'ın golüyle 1-0 öne geçtik.Ardından Monzon gördüğü kırmızı kartla bizi 10 kişi bıraktı.Ona rağmen 2-0 yaptık durumu.İkinci yarıda Novara farkı 1 e indirdi.Son dakikalara giriyorken bir kırmızı kart daha görerek 9 kişi kaldık.Neyse ki Torino maçı gibi olmadı ve bu kez 3 puanı aldık.Galibiyet serimiz 4 maça çıktı 

Evet işte flash maç
Bu maç ilginç maçlara damgasını vurdu.Bu kadarda olmaz ki arkadaş.Evet ss 'de gördüğünüz yanlış değil, maçta tam 3 penaltı kaçırdık
İstatisliklerde 0 ccc ye 7 ccc
Adeta gol atmayı bizden çok rakip istedi.3 penaltıya da sebebiyet veren oyuncu aynı oyuncuları
Adamı satın aldık ama yine de yetmedi.Bu sezon çok güzel maçlar oynuyoruz gerçekten.Böyle maçlar gördükçe de oynama isteğim gitmiyor
Bu maçtan sonra, yönetim,personel,oyuncular olarak takımı abdest almaya hamama götüreceğim 
Güncel Puan Durumu