Pektemek girdi - tanju cikti sol bek veli bu arada.
tanjunun omuzu cikti galiba
Pektemek girdi - tanju cikti sol bek veli bu arada.
tanjunun omuzu cikti galiba
Bu nedir arkadaş ya? Maşallah dediğimiz sakatlanıyor nedir sene başından beri sakatlıktan çektiğimiz. Omuzu çıktı Tanju'nun.
FM Gazetesi
Fernandes Derbide yok sari kart gordu
Bu kadar olmaz yahu bu kadar olmaz! Quaresma'nın yaptığı sorumsuzluğun aynısını Fernandes yaptı. Galatasaray maçında yok. Bu kadar sorumsuz olunmaz!
FM Gazetesi
Almeida 2-1 oldu , zafer sarhoslugu 2.ci yari geçti![]()
Fernandes'e kızmaktan gole dahi sevinemiyorum. Hakikaten hiç beklemezdim bu gereksiz sarı kartı Fernandes'den.
FM Gazetesi
Fernandes'in gördüğü sarı karttan dolayı Almeida'nın golüne sevinemedim bile.Sarı kart verilecek bir şey yoktu bence orada.
So what?
Saike
azofeifa 2-2 oldu
Gol atacağız derken gol yedik...
FM Gazetesi
Fernandes 3-2 oldu
Bu adamdaki hırs kimsede yok. Gole sevinirken bile belli ediyor. Harika bir gol oldu. O sarı kartı da görmeseydi tam dört dörtlük olacaktı işte ahhh...
FM Gazetesi
Veli niye sol bek yahu.
Bu arada niye Emre görmüyor da Fernandes görüyor bu kartları?
Julio giriyor sonunda.
FM Gazetesi
Veli bence sürekli sol back oynasın valla ne İsmail ne Tanju...
FM Gazetesi
Valla ben öyle bir şey olduğunu bilmiyorum.Oyuncuları çağırdığında uyaracak sanıyordum,kart gösterince çok şaşırdım.İki seferdir çok basit sebeplerle Fernandes'i derbilerde oynatmıyorlar.Yeter artık yahu,ayıptır.
Maça gelirsek kazanmamız çok iyi oldu.Puan kaybına tahammülümüz yok bundan sonra.Fernandes cezalı duruma düşmese daha iyi olacaktı ama neyse olan oldu artık.İnşallah Galatasaray'ı yenip puan farkını azaltırız.
So what?
Saike
Portekiz çetesi iş başında...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
tebrikler besiktas 2.ci yari bambaska bir besiktas izledik
Sahada iki ayrı Beşiktaş vardı bugün, ilk yarıdaki ve ikinci yarıdaki. İlk yarıda Beşiktaş ruhundan eser yoktu. İki pas üst üste yapamadık adeta. İkinci yarıya zaten dolu dolu çıkışımızdan belliydi gol geleceği. Direk atağı düşünen bir Beşiktaş vardı artık.
Ersan'ın daha çok çalışması gerekiyor takıma tamamen adapte olabilmesi için. Veli'yi ise eskiye nazaran daha iyi görüyorum. Topu ayağına aldığında biraz daha etkili olabilse dört dörtlük oyuncu ama top ayağındayken fazla yaratıcı olamıyor. Ama topsuz alanlarda ve mücadeleci kimliği ile harika diyebilirim. Geliştirmesi gerekiyor kendini. Beşiktaş'ta oynuyor sonuçta. Sadece mücadele yetmiyor, biraz da katkı gerekli pozitif futbol için.
Fernandes'e kart verilmesi gereksizdi evet ama artık tüm Türkiye biliyor bu tip durumlarda her iki oyuncuya da sarı kart gösterileceğini. Bu yüzdendi benim kızgınlığım Fernandes'e. Bile bile üzerine yürüdü ve haftaya derbide yok, üstelik bu kadar formdayken ve iyi oynuyorken.
Mustafa Pektemek bir kez daha kanıtladı top ayağındayken ne kadar topa hakim olduğunu. Artık isyan etmediği kaldı ilk 11'de oynamak için. Resmen diziyor rakip oyuncuları çalıma. Daha çok şans bulması gerekiyor.
Bir de, belki abarttığımı düşünenler olacak ama ben bugün ki performansından sonra Veli'yi sol back'e tercih ederim. Veli çok mücadeleci ve koşan bir oyuncu. Bence yapabilir ki sırıtmadı zaten ikinci yarıda. Zaten çok yönlü bir oyuncu. Savunma oyuncusu değil belki ama çoğu savunma oyuncusundan daha azimli ve mücadeleci.
Bunun dışında taraftarın yine şov günüydü. Harika kafiyeler yapmışlar Demirören ile ilgili çok beğendim. Artık tek dileğimiz tek arzumuz tek umudumuz Federasyon başkanlığına seçilmesi.
Derbi öncesi iyi bir galibiyet oldu bizim için. Özellikle Braga maçıyla birlikte çıkışa geçtik. Umarım Galatasaray maçı ile de devam eder. Tekrar diyorum "ah Fernandes ah".
FM Gazetesi
Maçla ilgili söylenecek tek söz "Galatasaraylı arkadaşların gözü aydın".
Neden ki , Anıl ?
Haftaya hükmen felan mı alacağız![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yuh bu kadar olmaz, bunlar hakem makem değil. Fernandes'e kart gösterene kadar 3 kez Azo 1 kez Tum faul yapmış pozisyonda Fernandes'e... Fenerbahçe maçında gördüğü kartta benzer birşeydi, oyuncuya yapılan faulleri dikkate almadı, Fernandes'te sinirlenip tepki göstermişti. Size düdüğü verenlerin ben... neyse....
Fernandes'i mi kastediyorsunuz , görende Beşiktaş maça 10 kişi başlıyacak sanır.
Anıl onu ilk yapan sensin ama
Sonuçta biri oynayacak değil mi , ben buraya takılıyorum işte tamam takımın en yararlı futbolcusu olabilir ancak önemli bir maçta oynamayacak ,. 11'e 11 başlayacak yani maç.
Hee orası ayrı bak ona birşey demiyorum , kart doğrudur yanlışdır bilmiyorum maçıda izlemedim , sen izledin ve yorumuna saygı duyarım.Ben zaten ''Verilen kart doğru'' felan demedim.Hani sanki bu sarı kart olayında bizim işimiz varmış gibi gözünaydın falan diyince , dedim noluyo![]()