Sahada iki ayrı Beşiktaş vardı bugün, ilk yarıdaki ve ikinci yarıdaki. İlk yarıda Beşiktaş ruhundan eser yoktu. İki pas üst üste yapamadık adeta. İkinci yarıya zaten dolu dolu çıkışımızdan belliydi gol geleceği. Direk atağı düşünen bir Beşiktaş vardı artık.
Ersan'ın daha çok çalışması gerekiyor takıma tamamen adapte olabilmesi için. Veli'yi ise eskiye nazaran daha iyi görüyorum. Topu ayağına aldığında biraz daha etkili olabilse dört dörtlük oyuncu ama top ayağındayken fazla yaratıcı olamıyor. Ama topsuz alanlarda ve mücadeleci kimliği ile harika diyebilirim. Geliştirmesi gerekiyor kendini. Beşiktaş'ta oynuyor sonuçta. Sadece mücadele yetmiyor, biraz da katkı gerekli pozitif futbol için.
Fernandes'e kart verilmesi gereksizdi evet ama artık tüm Türkiye biliyor bu tip durumlarda her iki oyuncuya da sarı kart gösterileceğini. Bu yüzdendi benim kızgınlığım Fernandes'e. Bile bile üzerine yürüdü ve haftaya derbide yok, üstelik bu kadar formdayken ve iyi oynuyorken.
Mustafa Pektemek bir kez daha kanıtladı top ayağındayken ne kadar topa hakim olduğunu. Artık isyan etmediği kaldı ilk 11'de oynamak için. Resmen diziyor rakip oyuncuları çalıma. Daha çok şans bulması gerekiyor.
Bir de, belki abarttığımı düşünenler olacak ama ben bugün ki performansından sonra Veli'yi sol back'e tercih ederim. Veli çok mücadeleci ve koşan bir oyuncu. Bence yapabilir ki sırıtmadı zaten ikinci yarıda. Zaten çok yönlü bir oyuncu. Savunma oyuncusu değil belki ama çoğu savunma oyuncusundan daha azimli ve mücadeleci.
Bunun dışında taraftarın yine şov günüydü. Harika kafiyeler yapmışlar Demirören ile ilgili çok beğendim. Artık tek dileğimiz tek arzumuz tek umudumuz Federasyon başkanlığına seçilmesi.
Derbi öncesi iyi bir galibiyet oldu bizim için. Özellikle Braga maçıyla birlikte çıkışa geçtik. Umarım Galatasaray maçı ile de devam eder. Tekrar diyorum "ah Fernandes ah".