Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

5 50.00%
  • Berabere biter

4 40.00%
  • Gençlerbirliği kazanır

1 10.00%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 78 arası toplam 78 sonuç

Konu: [27. Hafta] Beşiktaş - Gençlerbirliği

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Hee orası ayrı bak ona birşey demiyorum , kart doğrudur yanlışdır bilmiyorum maçıda izlemedim , sen izledin ve yorumuna saygı duyarım.Ben zaten ''Verilen kart doğru'' felan demedim.Hani sanki bu sarı kart olayında bizim işimiz varmış gibi gözünaydın falan diyince , dedim noluyo
    Tabiiki sizle alakası olduğundan demedim , her ne kadar emin olmasam da.

Sadece çok büyük bir beladan kurtulduğunuz için gözünüz aydın dedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

buyrun komediye , 12. saniyede gençlerli oyuncunun sol eline dikkat..
    ,
    http://www.ligtv.com.tr/haber/fernan...-kendini-yakti

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Hakem gorevini laikiyle yerine getirdi, tebrik etmek lazim.

Maca gelirsek, yine bazi arkadaslar 'ruh' falan demis. Su ruh kelimesini gorunce kusacagim geliyor. Bunun ruh'la alakasi falan yok, futbol kalitesiyle ve dogru sistemle alakasi var. Ilk yari 4 onlibero+ileride tek basina debelenen Almeida+Quaresma var. Ikinci yarida ise dort Portekizli+Mustafa+Ernst. Ilk yarida tek bir net pozisyon yok, ikinci yari atilan 3 gol ve kacan o kadar gol var. Sadece bu degil, Sivas macinda da ayni sey vardi. Bu 2 mac gosteriyor ki BJK sahaya 4 ofansif futbolcu ve cift forvet ile ciktigi surece durdurulamaz bir takim, klasik korkak 4 onliberolu Carvalhal takimi ise orta sahada bos bos pas yapan, ikina sikina pozisyona giren, duran toplara mahkum olan bir takim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fernandes sarı kart görmek benim hatam demiş, maçı izlemeyip o açıklamyı görmesem, burada okuduklarımla hakem haksız atmış sanacaktım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Fernandes sarı kart görmek benim hatam demiş, maçı izlemeyip o açıklamyı görmesem, burada okuduklarımla hakem haksız atmış sanacaktım.
    Yok atmadı yahu , sadece gördüğü sarı kartla haftaya ki derbide cezalı duruma düştü.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Yok atmadı yahu , sadece gördüğü sarı kartla haftaya ki derbide cezalı duruma düştü.
    Haksız kart vermiş diye düzelteyim, orada kafam başka şeye gitmiş anlaşılan.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post

Maca gelirsek, yine bazi arkadaslar 'ruh' falan demis. Su ruh kelimesini gorunce kusacagim geliyor. Bunun ruh'la alakasi falan yok, futbol kalitesiyle ve dogru sistemle alakasi var. Ilk yari 4 onlibero+ileride tek basina debelenen Almeida+Quaresma var. Ikinci yarida ise dort Portekizli+Mustafa+Ernst. Ilk yarida tek bir net pozisyon yok, ikinci yari atilan 3 gol ve kacan o kadar gol var. Sadece bu degil, Sivas macinda da ayni sey vardi. Bu 2 mac gosteriyor ki BJK sahaya 4 ofansif futbolcu ve cift forvet ile ciktigi surece durdurulamaz bir takim, klasik korkak 4 onliberolu Carvalhal takimi ise orta sahada bos bos pas yapan, ikina sikina pozisyona giren, duran toplara mahkum olan bir takim.
    Katılıyorum. Defansif oynadıgı zaman cok kötü bir takıma dönüsüyor Besiktas. 4-4-2 oynat. Koy Almeida Pektemek Q7 Simao Fernandes Ernst'i bir arada ileriye. Defansta da tek yabancı oynat Hilbert'i. Toraman, Egemen'den kur savunmayı. Al sana bomba gibi bir takım işte.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Ben Besiktas'in kadro yapisini Manchester United'a cok benzetiyorum. Sizde United orta sahada Carrick, Everley, Anderson, sag acikta Fletcher, sol acikta Nani/Rooney, ileride tek forvet Hernandez ile nasil bir takim olur? Iste Besiktas o sekilde oynamaya calisiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ruh derken genel olarak bir konsantrasyon eksikliği vardı, bundan bahsettim. Ne defanstan doğru düzgün top çıkarabiliyorduk ne de ileride pas yapabiliyorduk. Biz bu sistemle sene başından beri oynamaya çalışıyoruz zaten. Yeni bir şey değildi bu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Beklediğim gibi zor bir maç oldu. İlk yarıda çok kötü, silik bir Beşiktaş varken, 2. yarıda rüzgar bir anda tersine döndü ve 3 gol birden bulduk.

Fernandes'in gördüğü karta çok sinirlendim, hem derbi öncesi cezalı duruma düştü ona çok ithiyacımız varken hem de ucuz bir kart oldu bu. Ancak kendisine atılan tekmelere, yapılan faullere göz yumulup kendisi buna haklı olarak tepki gösterdiği için bu kadar basit kart görmemeli. Ortada bir emek var, Kayseri maçında da aynısı olmuştu. Yazık, günah.

Sakatlık sorunu yaşayan Ersan'ın da derbi öncesinde böyle kritik bir maçta 11'de oynatılmasına şaşırdım. Sidnei neden görülmez, anlamam. O sakatlık izlerini taşıdığı için çok hata yaptı Ersan, iyi değildi. Bir an önce toparlanır umarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Takim ilk 45 dakika cok kotu konsantre iken ikinci yarida bir anda degisikliklerle mi konsantre oldu? Basbaya takim tertibi ve sistemle alakali iste, Besiktas'in problemi tamamen budur. Ve Carvalhal o korkak 4-3-3'u ile devam ettigi surece frene basan, korkak, bos bos pas yapan, tamamen duran toplara bagli kisir bir BJK izlemeye devam edecegiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takim ilk 45 dakika cok kotu konsantre iken ikinci yarida bir anda degisikliklerle mi konsantre oldu? Basbaya takim tertibi ve sistemle alakali iste, Besiktas'in problemi tamamen budur. Ve Carvalhal o korkak 4-3-3'u ile devam ettigi surece frene basan, korkak, bos bos pas yapan, tamamen duran toplara bagli kisir bir BJK izlemeye devam edecegiz.
    Devre arası motivasyon konuşmaları bu işe yarar. Tabi ki sistem değişiklikleri konusunda hak veriyorum sana ama çok maç var devre arasında sistem değişikliğine gidip de skorun değişmediği...
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Yuh bu kadar olmaz, bunlar hakem makem değil. Fernandes'e kart gösterene kadar 3 kez Azo 1 kez Tum faul yapmış pozisyonda Fernandes'e... Fenerbahçe maçında gördüğü kartta benzer birşeydi, oyuncuya yapılan faulleri dikkate almadı, Fernandes'te sinirlenip tepki göstermişti. Size düdüğü verenlerin ben... neyse....
    Türk hakemleri gerçekten çok dengesizler.Kayserispor maçında,Fernandes'i daha ilk yarıdan yapılan faullerle bezdirdiler,hakemin bunları önlemeye karşı yönelik tek bir girişimi yok,sonra Fernandes sinirlenip tekmeyi basınca direk kırmızı vermeye yüreği de yetmedi.Gerçi hakemin yapamadığını,sağolsun federasyon soyunma odasını tekmelediğini bahane göstererek telafi etti.Şimdi de bu akşamki maç.Sürekli Fernandes'in üstüne oynuyorlar,hiç bir şey yok.Fernandes bir an sinirlenip oyuncunun üzerine yürüyünce hop sarı kart.Hayır üstüne yürümeyse,Gençlerbirliği'nden Aykut da Almeida'nın üstüne yürüdü,ona niye kart yok o zaman.Emre neredeyse her maç milletin üzerine yürüyor.Ona bu yüzden kart gösterildiğini hatırlayan var mı? Bu hakemlerimizin standarsızlıkları insana gına getiriyor vallahi.Çok kritik Gs maçı öncesi en kritik oyuncularımızdan birisinden mahrum kalacağız.Bitmedi bizim bu şansızlığımız bu sezon.Son olarak bu yazıyı okuyunca Fernandes'in hiç mi suçu yok diye düşünülecektir.Fernandes,profesyonel bir oyuncu olarak,sinirlerine hakim olmalı,ikidir bu hatayı yapıyor ancak yapılan adaletsizlikleri görünce insanın Fernandes'in hatasını göresi gelmiyor.Şu olaydan dolayı maç hakkında yazasım hiç gelmiyor.2.gole bile sevinemedim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

He bir sözümde taraftara,anca lay lay lom yapsınlar,Galasaray'a sataşsınlar.Bir rakibi, hakemi baskı altına alalım yok.Tabii ondan sonra tak diye çıkartır hakem sarı kartı.
    So what?
    Saike

Lig Tv'de iyi eğlendi maçta, tezahüratlara ses kısmayla eşlik ettiler, dikkat ettiyseniz tezahürat duyuluyor, tam küfür gelince ufak bir sessizlik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Lig Tv'de iyi eğlendi maçta, tezahüratlara ses kısmayla eşlik ettiler, dikkat ettiyseniz tezahürat duyuluyor, tam küfür gelince ufak bir sessizlik
    Dimi Bana da komik geldi o.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fernandes istese o kartı almayabilirdi derbi öncesinde o şekilde itiraz etmeye gerek yoktu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Şu pozisyona sarı kart çıkartılan maçın, Emre Belözoğlu türü futbolcu tipinin 90 dakikalar tamamlayabildiği ülkede oynanıyor olması bir mucize.

Beşiktaşlı arkadaşları takdir ediyorum; hakeme kartı kasıtlı göstermiş gibi kızandan çok, Fernandes'e kartı kasıtlı görmüş gibi kızan olmuş.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri