Sayfa 21 / 30 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 884 sonuç

Konu: ''Kareografi'den Çok EtKilendim Ve Galatasaray'a İmza Attım'' | 3.Sezon [ Avrupa ]

Şampiyonlar Liginde Eşleşmeler Belli Oldu.. Rakibimiz İtalyadan Napoli Yorumlarınızı Beklerim

Lig Maçları

YIlın OYuncusu

Lig Maçı

2 Oyuncuda Serbest Transferden Kadromuza Katılmışdır..

Bienvenü Kendini aşdı 6Gol birden attı

Şampiyonlar Ligi İstatislikleri

Transfer SHow

1.2M 48Ay Taksitle Kadromuza Katılmıştır

3.5M 48Ay Taksitle Kadromuza Katılmıştır

1M 48Ay Taksitle Kadromuza Katılmıştır

3M 48Ay Taksitle Kadromuza Katılmıştır

6M 48Ay Taksitle Kadromuza Katılmıştır

2.5M 48Ay Taksitle Kadromuza Katılmıştır

Serbest Olarak Kadromuza Katılmıştır

Serbest Olarak Kadromuza Katılmıştır(İLginç Transfer oldu Bakarken Yanlışlıkla aldım )

Serbest Olarak Kadromuza Katılmıştır

Yorumlarınızı beklerim..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Çatır çatır maçları kazanıp eziyorsun rakiplerini, Napoli falan rakibin olamaz zaten, yarı finale çıktığındaki takımlar kategorinde olur diye düşünüyorum, o zaman gelsin yine konuşuruz.

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Çatır çatır maçları kazanıp eziyorsun rakiplerini, Napoli falan rakibin olamaz zaten, yarı finale çıktığındaki takımlar kategorinde olur diye düşünüyorum, o zaman gelsin yine konuşuruz.
    ya valla napolide cavani varkiçoksevdigim bir futbolcudur adam süper ya ona çok dikkat etmemiz lazım rakibi küçümsemek bizim için yanlış olur dogru olmaz her rakip güçlüdür Yapdıgım Transferler Nasıl ) geçen seneye göre daha dengesiz oldu sanki Transferler Ama Dengeyi yakalamaya Çalışıyoruz :=)

GençlerBirligi Yapdı Yapacagını 190K aldı Bir sene Sonra 3.7M sattı sattıkdan sonrada Kaleci Boşlugunu 22 yaşında Özellikleri Baya iyi bir Kaleciyle doldurdu 500K ya aldı onuda

Lig Maçı

yeni Oyuncuları Direk sahaya Sürdüm geneli Fena bir pefromans Sergilemedi ÇOk güvendigim Yeni Transferim Luca anderson Maçın yıldızı oldu maçın gol pasıda ondan geldi.. firmino sakatlandı ama 4 5 içererisinde iyilleşecek..

Türkiye Kupası Maçı

Full Rotasyonlu Kadroyla Çıkdık Türkiye Kupası Maçına.. Firmino nun gol Pasıyla Fierro Golu attı kazanmayı başardık

750K 48 Ay Taksitle Kadromuza Katılmıştır..

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    GençlerBirligi Yapdı Yapacagını 190K aldı Bir sene Sonra 3.7M sattı sattıkdan sonrada Kaleci Boşlugunu 22 yaşında Özellikleri Baya iyi bir Kaleciyle doldurdu 500K ya aldı onuda

her zaman ki gençlerbirliği ilhan cavcav yaşlanmasaydı yıldızları getirmeye devam ederdi

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    her zaman ki gençlerbirliği ilhan cavcav yaşlanmasaydı yıldızları getirmeye devam ederdi
    evet önceden çok yapardı şimdi artık baska şeylerle ugraşıyor ilhan cavcav o işler kücük geliyor

Lİg Maçı

Uzun zaman sonra 5golü Hele şükür gördük :=)) gene %100 Rotasyonlu kadro as kadroyu az dinlendirem dedim )

U19 Takımımız Avrupa Şampiyonu Kupasını Kazandı..

Avrupada Başarı Hedefiyle Yola çıkmışdık.. A Takımımızdan Önce Alt Yapımız U19 Avrupa Şampiyonu Kupasını Kaldırdı

Türkiye Kupası Maçı

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Lig Maçı

Samsun Sporla Türkiye Kupası Maçına Giriyorum Başarı Dileklerinizi Beklerim.. Belki Çok genc Futbolcuları Oynatabilirim Hazırlarsa..

Türkiye Kupası Maçı

Genclerle Çıkıcakdım aslında bakdım hazır degillermiş Çogu Oyuncu as kadromuz olan bir kadroyla çııkdık maça gollerin hepsi vole golü ilgnç oldu defans oyuncusu munoz bile voleyle attı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ligde uzun süren bir galibiyet serin var en son ne zaman yenildin : ) ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ligde uzun süren bir galibiyet serin var en son ne zaman yenildin : ) ?
    Geçen sene Kendi Sahamda Mersin İdman Yurduna 3 1 Yenilmişdim ya onların Oyuncusu Amoah Hat-rick Yapmışdı ya 3- 4 tane 11 çıkarabilcek kadro kurcam demişdim kurdumda oyuncu yorgunlunda fln veya düşük performans gördün mü müdahale etcek alternatifler elimde bulunmalıki sorunsuz o dönemi geçebileyim su zamana kadar pek iyi oynamadımız maçlarda oldu ama o maçlarıda 1 0 gibi skorlarla kazanmayı başardık ve yenilgi almadık busezon hiç ama 0 1 yendigimiz chelsea maçından sonra takım oyununda düşüklük oldu onu eski haline getirmem lazım
    2 antrenörümde emekli olucaklar önemli antrenörlerdi ya :// yerini dolrducak antrenörler lazım bana
    Last edited by Gratel : 22.Şubat.2012 at 06:50

İyi coach,Youth Coach Öneren varmı :/

ŞOK ŞOK ŞOk

Vorsah'a Real Madrid'den Transferin SOn Gününde Hatta Son Saatinde Şok Transfer Teklifi 21M euro Teklif Verdi Ama Malesef İptal etmek Zorunda kaldım.. Şampiyonlar ligini DÜşünerek

Lig Maçı

Cristian Rodriguez'in Önemli sakatlıgı yok.. sakatlandı ama hafif sakatlık geçirdi (Buarada Carlos Vela AMC Pozisyonunda Çok İyi Oynuyor )

Transfer Sezonu Kapandı Gidenler , Gelenler Belli oldu

Gidenler

Gelenler

[ Yorumlarınızı,Fikirlerinizi.Önerilerinizi Herzaman Beklerim ]

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Bu kadar fazla transfer yapman oyunu gerçeklikten uzaklaştırıyor aynı Bienvenu'nun 6 gol atması gibi Benim görüşüm transferde nereye ihtiyacın varsa oraya transfer yapman

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Bu kadar fazla transfer yapman oyunu gerçeklikten uzaklaştırıyor aynı Bienvenu'nun 6 gol atması gibi Benim görüşüm transferde nereye ihtiyacın varsa oraya transfer yapman

Görüşün için çok sagolasın bienvenü 6gol attı ondan sonra bidaha gol attıgını görmedim.. aldıgım oyuncuların hepsi genc gelişmeye açık onlardan para kazanmak istiyorum zaten aşagı yukarı as kadrolarım belli geniş bir oyuncu yelpazesi daha önce interde, portoda vs.. takımlardada var zaten geniş bir oyuncu yelpazesi gelişecek oyuncularıda kaçırmak istemiyorm napim

He DÜşükdüklerimizi Başarabilirsek Kadro Full Degişebilir hertürlü Transfere açık olmak gerekir elimzide oyuncuda olmalıki Gidince sıkıntı yaşamayalım ) önümüzdeki sezonlarda dahada gencleşebilir kadromuz..

En büyük Yatırımı ALt yapıya yapıcamda o seçenek hale aktif olmadı :/: /

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Mali yönden ilk 5'e girecek kaptan, azmetmiş, heryol mübah :7

Sayfa 21 / 30 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon

Mesaj Yetkileri