1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Ek delil klasör;

Aziz yıldırım İlhan EKşioğlu'na (manisa-trabzonspor maçı sonrası)
    Kahe'nin haberi yokmu oğlum inşaattan.Adam çok kötü oynadı

Bunun yalan olduğu ortaya çıktı ama sen duymamışsın sanırım. Mümkünse ek klasörden link istiyorum. Ben aradım bulamdım o yüzden soruyorum sana. İnternette bu dolaşıyor tamam. Ama handi ek klasör hangi delil

Emenike'nin para sayma görüntüleri, Ümit Karan'ın bagajda aldıgı 250bin dolar, 19 maç, son 5 maçın skorunu biliyorduk.

Biz de bu filmi biliyorduk

Ha ben bulamadım, gerçekten varsa böyle bir şey bunu savunmak bana düşmez, susarım, savunmayı dinlerim. Tatmin etmesi zor olsa da savunmayı dinlerim.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 21.Şubat.2012 at 22:40

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Bunun yalan olduğu ortaya çıktı ama sen duymamışsın sanırım. Mümkünse ek klasörden link istiyorum. Ben aradım bulamdım o yüzden soruyorum sana. İnternette bu dolaşıyor tamam. Ama handi ek klasör hangi delil

Emenike'nin para sayma görüntüleri, Ümit Karan'ın bagajda aldıgı 250bin dolar, 19 maç, son 5 maçın skorunu biliyorduk.

Biz de bu filmi biliyorduk

Ha ben bulamadım, gerçekten varsa böyle bir şey bunu savunmak bana düşmez, susarım, savunmayı dinlerim. Tatmin etmesi zor olsa da savunmayı dinlerim.

Ek klasoru hic acip bakmadim baskalari yapsin o isi biz takip edelim.

Ama bu yazdiklarima benzer biseyler buldum

http://www.habervitrini.com/haber/is...usmasi-542956/

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Ek klasoru hic acip bakmadim baskalari yapsin o isi biz takip edelim.

Ama bu yazdiklarima benzer biseyler buldum

http://www.habervitrini.com/haber/is...usmasi-542956/
    Ben seninle şike yok-var işte Aziz Yıldırım ne konuştu filan olayını tartışmak istemiyorum bunu 8 aydır yapıyoruz. Ben senden iki mesajda özellikle o tapeleri istememin nedeni çok açık.

Çünkü belirli emniyet ve medya odakları 3 Temmuz'dan beri sürekli yalan haberler pompalıyorlar ve Fenerbahçe'ye karşı UEFA'ya dek uzanan bu karşı kamuoyu böyle yaratıldı.Onların iki amacı vardı. Birincisi Fenerbahçe'ye karşı kamuoyu yaratmak Bunda çok çok başarılı oldular. İkincisi Fenerbahçe camiasını başkanına düşmak etmek dolayısıyla Aziz Yıldırım başkanlıgı düşürmek işte Fenerbahçe taraftarının duruşunu hesaba katmadılar ve süreç buraya geldi.

Bir ülkenin emniyeti 19 maçta şike tespit ettik, önemli delillerimiz var diyor. Bunun şakası olur mu? Bir dakika olsun bu açıklamayı sorgulama gereği hissettiniz mi?

Arkadaşlarım bana hücum ederken Emenike'nin para sayma görüntülerinden bahsediyorlardı, Ümit Karan'ın bagajından çıkan paralardan bahsediyorlardı, savcının son 5 maçın skorunu biliyorduk açıklamasıyla hücum ediyorlardı. Nerede bunlar bir dakika olsun sorguladınız mı 8 aydır?

*Ekleme ihtiyacı hissettim habervitrini sitesinin kimin oldugunu bir araştırın, haberin üslubuna bir bakın

Mesaj Yetkileri