1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eğer savunmayı baştan sona okuduysanız (ben okudum ve yaklaşık 2 saatimi aldı) Aziz Yıldırım'ın kendini savunmayıp, Galatasaray'a çamur attığı yok.

Aziz Yıldırım, savunmasını bir düzen içerisinde yapmış ve yeri geldiğinde Galatasaray'dan da, diğer takımlardan da bahsetmiş çünkü bizim için suç sayılan bazı durumlar, burada da yaşanmış diyerek bunu sorguluyor.

Geçmişte yani 2001'de şike var lafı da şöyle, 2001 yılında Aziz Yıldırım Türk futbolunda şike var diyor ve bununla alakalı girişimlerde bulunuyor, meclis başkanına kadar bu olay gidiyor.

Amacı sürecin başından beri kamuoyunu yönlendirmek ve yalan yanlış saptırmalar yapanlar, Aziz Yıldırım savunma yapmak yerine başka takımlara, Galatasaray'a saldırdı diyecektir oysa ki, 1000 cümle varsa savunmada 2 ya da 3 cümle Galatasaray'la alakalıdır, hal böyleyken Aziz Yıldırım savunma yapmak yerine çamur atıyor demek ne derece adildir?

Savunmada çok şeye açıklık getirdim artık cuma günü tutuksuz yargılanma çıkacağı kararına eminim ama savunmayı da okudukça bunun olmayacağını düşünüyorum. Yaşanan o kadar hukuksuzluk var, mahkemenin yetkisizliği gösterilmesine rağmen mahkeme yetkisizlik kararı vermiyor.

İlhan Ekşioğlu sürekli para giriş çıkışı yaptı, bu paralar şike/teşvik amaçlı kullanıldı dendi.

Ve tüm bu giriş çıkışı yapılan paraların kayıtları, nerelerde kullanıldığı, karşılığında kesilen faturalar mahkemeye sunuldu. Ortada para yoksa neyle yaptı Fenerbahçe şike/teşvik suçunu?

Aziz Yıldırım hakkında teknik takip yapılması için başvuru, Mahmut Özgener ile yaptığı konuşmalarda hakemleri ayartması olarak gösterilerek yapılmış. Bu 4 görüşmede, 1 defa Aziz Yıldırım, maça FIFA hakemi istediğini söylüyor, buna bağlı olarak savcı dinleme kararı çıkartıyor, daha sonra hakemlerle alakalı hiç bir ayarlama ortaya çıkmıyor ama elde edilen oradan buradan kesmelerle şike/teşvik suçu sonra da Özel Yetkili olabilmesi için işin içine örgüt suçu ve nitelikli dolandırıcılık kısmı giriyor.

Benim inancım gayet yüksekti, savunmaya bakıyorum ve inancım artık tam. Ayrıca mahkeme başkanı hızlı olmasını istiyormuş, 8 aya karşılık 8 saati mi reva görüyorlar? Perşembe günü de kalan 10 maç için savunmasını yapacak Aziz Yıldırım.

Sonrasında savcının suçlamalarına bakacağız, savcı bakalım nelerle suçlayacak bu savunmadan sonra?
    Last edited by Sekopej : 22.Şubat.2012 at 01:14 Reason: Yarın değil perşembe :)
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri