Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
8. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor kazanır

0 0%
  • Berabere biter

2 25.00%
  • Fenerbahçe kazanır

6 75.00%
1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: [28. Hafta] Eskişehirspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman burada kendisin mi eleştirmiş oyuncularamı laf söylemiş anlamadım.Demekki kendisinin takıma etkisi olmadığını düşünüyor.Talihsiz bir açıklama olmuş.

Nesil
    2007

Hakem gayet temiz maç yönetti.Kırmızı acayip geldi ondada küfür varmış dediler.Hatası yok bence.Fenerbahçeli oyuncular bol bol kendilerini yere attı benim gördüğüm de o.

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Aykut Kocaman burada kendisin mi eleştirmiş oyuncularamı laf söylemiş anlamadım.Demekki kendisinin takıma etkisi olmadığını düşünüyor.Talihsiz bir açıklama olmuş.
    Eğer gerçekten kendisini eleştirmişse doğru şekilde eleştirmiş ve benim gözümde biraz daha büyüdü efsaneler boşuna efsane olmuyor demek ki

Aykut Kocaman bir taraftar olarak maçı izlese bu hoca napıyor ya derdi eminim.Herhalde kendiside bunun farkında ama artık geliştirsin kendini.Aynı taktikle her maç çıkılır mı kaç haftadır iyi oyun yok zaten.Bir farklılıklar yap.Hadi maçtan önce yapmıyorsun maç içinde yap Emre-Selçuk değişikliğinin ne mantığı var?Rakip zaten 2-3 adam hariç kapanıyor sende bastır açmak için zorla.

Yine de bizim işimize geliyor tabi

Tebrikler Eskişehir...

Mesaj Yetkileri