Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
İlk yarıyı izlemedim fakat 2. yarıyı izledigim şekilde yorum yapacagım, hakem hakkındaki eleştirilerine katılmıyorum. Alex'e yapılan 2.yarıdaki 2 fauldede kendisini yere bıraktı Alex. Atılmalıydı oyundan.

Eskişehirspor'un 2. yarıda yaptıgı çogu müdahale temizdi. %80i temizdi. Adam gibi futbol oynadı adamlar. Faul yapıldıgında caldı zaten hakem. Stoch'a mesela. Ama ögrenmeniz lazım ki her yere düşene faul calınmaz. Adam zaten zayıf. İkili mücadelede yerde kalıyor. FAUL FAUL FAUL diye bagırıyorsunuz. Alanzinho için de bu geçerli. Fiziği zayıf oyuncular ikili mücadalede kendini yere bırakmayı seçerse hemencecik faul calınmaması normal yani.

İlk yarıdaki penaltı pozisyonunu izledim, verilebilirmiş.

Eskişehirspor farka gidebilirdi 2-3 kez direk, 2-3 kez de oyuncularının beceriksizliği izin vermedi fakat bu futbol anlayışıyla devam ederlerse daha çok can yakarlar diye düşünüyorum..
Veysel'in sağ taç çizgisi kenarında Stoch'a gelip arkadan bastığı pozisyon için FAUL FAUL diye bağırmamıza bile gerek yok. Göz var nizam var. Alex'in kendini bıraktığı dediğin 2 pozisyondan bir tanesinde Alex'i 3 kişi birden araya alıyor, Alex düşüyor, pozisyonun devamı gol oluyor. Diğerinde de zaten hakem yere düşerken Alex eliyle oynadı diye topu Eskişehir'e veriyor. Benim bahsettiğim pozisyonlar bunlar değil. Kaldı ki bunlarda da Alex kendini atmıyor. Eğer bunlardan dolayı Alex'in atılması gerekiyorsa ikili mücadelede fiziken rakibine üstünlük kuramayan her oyuncu atılmalı.

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
Aykut Kocaman burada kendisin mi eleştirmiş oyuncularamı laf söylemiş anlamadım.Demekki kendisinin takıma etkisi olmadığını düşünüyor.Talihsiz bir açıklama olmuş.
Ben hatalar yapsam dahi oyuncuların bu kadar kötü olma hakkı yok demeye çalışıyor bana göre.