Arkadaşlar,

Süreçleri hep kendi açınızdan değerlendirdiğiniz için haklısınız. Benim beklentim sadece Turksportal içerisinde değil hayatın yaşanmışlığında da olaylara çift taraflı yaklaşabilmenizdir.

Sizin şuan yazdığınız bu eleştirilerle (altı üstü bir ceza, kararlaştırmaya ne gerek, belirleyin gitsin) ilgili olarak tek bir cevap verip içinden sıyrılabilirim. Bu öyle bir cevap olur ki sizin dediklerinizle bire bir örtüştüğü için karşılık verecek mantıklı yanıt bulamazsınız.

Altı üstü bir ceza ise biz zaten söyleyeceğimizi söylemiştik; "Bu işin bir süresi yoktur ve gerektiğinde cezaları kaldırırız" demiştik. Üzerinde konuşulmaya, düşünmeye gerek yok ise neden buna itiraz edecek bir konu açtınız. Neden bu cezayı beğenmediniz?

İşte bu nedenle üzerinde düşünülmesi gerekiyor. Yarın ben şunu yaptımda çok ceza geldi, yeter artık, işkenceye son, yaşasın işçi hakları denmemesi için bu sürecin ve bu cezaların üzerinde düşünülmesi gerekiyor.

Ceza süreleri neden bu kadar uzun sürdü derseniz onunla ilgili eleştirilere hak verebilirim. Ceza belirlene dursun bizim cezalar kaldırılamaz mı eleştirisi gelirse onu da mantıklı bulabilirim.

Ama bizim planlı gidişimiz üzerinden dalga geçilirse olayı oldu bittiye getirir ve bundan sonra eleştiri kısmına konu açan herkesle dalga geçerim. Bugüne kadar dediğimide yapmışımdır, bilinir.