Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 64.52%
  • Berabere biter

3 9.68%
  • Gençlerbirliği kazanır

8 25.81%
1 ile 30 arası toplam 256 sonuç

Konu: [29. Hafta] Fenerbahçe - Gençlerbirliği

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Yalnız şu da var sakatlıklar falan olmasa Stoch forma şansı bulamayacaktı.Geçen sene adam doğru düzgün top oynamadı.Bu sene de Dia sakatlanınca forma şansı bulmaya başladı.Az daha Aykut Kocaman'ın tercihleri yüzünden Stoch gibi bir adam kulübede kalabilirdi.Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı,taraftarın umudu varsa bunun sebebi Stochtur
    Geçen sezonki Stoch'la bu sezonki Stoch arasında da fark var. Geçtiğimiz sezon mücadeleden kaçan, en ufak müdahalede yerde kalan bir Stoch vardı. Geçtiğimiz sezon uzun süre oynatılmadığında Aykut Kocaman ona özel çalışma programı uyguladı. Güçlenmesini sağladı. Aykut Hoca'ya rağmen bu durumda değil Stoch, Aykut Hoca'nın katkılarıyla bu duruma geldi.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Yanlış.Dia ilk oynayandı.Sonra sakatlandı Stoch iyi performans sergileyemedi ; Mersin maçı.Sonra Caner oynadı zaman zaman Stoch.

Fenerbahçe'nin tüm maçlarını izlemediğim için hangi maç neler oldu pek bilmiyorum Zaten aylardır 90 dk oynamamış adamın bir anda coşması beklenemez.Bu Caner de her yerde oynuyor.Sağ kanatta bile oynadı adam

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Geçen sezonki Stoch'la bu sezonki Stoch arasında da fark var. Geçtiğimiz sezon mücadeleden kaçan, en ufak müdahalede yerde kalan bir Stoch vardı. Geçtiğimiz sezon uzun süre oynatılmadığında Aykut Kocaman ona özel çalışma programı uyguladı. Güçlenmesini sağladı. Aykut Hoca'ya rağmen bu durumda değil Stoch, Aykut Hoca'nın katkılarıyla bu duruma geldi.
    Özel program uyguladığını biliyorum.Ama yine de geç kaldı bence.Dia da öyle ahım şahım bir futbol oynamıyordu.Stoch'u daha erken oynatmaya başlasa,form tutmasını sağlasa belki Fenerbahçe için çok daha iyi olabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Fenerbahçe'nin tüm maçlarını izlemediğim için hangi maç neler oldu pek bilmiyorum Zaten aylardır 90 dk oynamamış adamın bir anda coşması beklenemez.Bu Caner de her yerde oynuyor.Sağ kanatta bile oynadı adam

Özel program uyguladığını biliyorum.Ama yine de geç kaldı bence.Dia da öyle ahım şahım bir futbol oynamıyordu.Stoch'u daha erken oynatmaya başlasa,form tutmasını sağlasa belki Fenerbahçe için çok daha iyi olabilirdi.
    Bilmiyorsan demek ki

Mesaj Yetkileri