Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü kazanır

3 9.68%
  • Berabere biter

3 9.68%
  • Fenerbahçe kazanır

25 80.65%
1 ile 30 arası toplam 131 sonuç

Konu: [30. Hafta] Ankaragücü - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Biz kazanalım da, kim atarsa atsın. Multiquote yapmıştım mesajını, sana biletler ne zaman çıkacak diye sormak için ama TR.CaPTaiN yazmış daha sonra.

Ben de sürekli Biletix'e bakıyorum. Yarın sabahtan sıraya mı girsek gişe önünde. Kalabalık olur büyük ihtimalle.

Ayrıca Galatasaray gelince 10 TL, Beşiktaş gelince 15 TL olan saatli kale arkası tribünün bilet fiyatı, Fenerbahçe gelince 40 TL oluyor. Yıllardır bunları yaşıyoruz. TFF'nin bilet fiyatı politikasında bir standart getirmesi lazım.
    Ankara'da genelde yoğun ilgi oluyor. Erkenden gidip almakta fayda var. Bilet fiyatları maalesef "ne de olsa 100 lira bile yapsak bunlar stadı doldurur" mantığıyla Ankara'da sürekli böyle oluyor. Geçen sene Gençlerbirliği maçı 56 liraydı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Ankara'da genelde yoğun ilgi oluyor. Erkenden gidip almakta fayda var. Bilet fiyatları maalesef "ne de olsa 100 lira bile yapsak bunlar stadı doldurur" mantığıyla Ankara'da sürekli böyle oluyor. Geçen sene Gençlerbirliği maçı 56 liraydı.
    Evet, geçen sezon da gitmiştim. Biletix'ten aldığım için 60 TL ödemiştim. Bu sezon da gittim Gençlerbirliği maçına, o da aynı tarife idi. Ankaragücü, Gençlerbirliği'ne göre insaflı yine de. Ama diğer 2 büyüğe o fiyat yapılıp, Fenerbahçe'ye 3-4 misli yapılması hoş değil.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Evet, geçen sezon da gitmiştim. Biletix'ten aldığım için 60 TL ödemiştim. Bu sezon da gittim Gençlerbirliği maçına, o da aynı tarife idi. Ankaragücü, Gençlerbirliği'ne göre insaflı yine de. Ama diğer 2 büyüğe o fiyat yapılıp, Fenerbahçe'ye 3-4 misli yapılması hoş değil.
    Ankaragücü Gençlerbirliği'ne göre insaflı mı?Gençlerbirliği en fazla 56 lira yaptı biletleri bugüne kadar geçen sene Ankaragücü maçı 120 liraydı

http://www.ankarahaber.com/haber/Ank...-yakiyor/76506

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Ankaragücü Gençlerbirliği'ne göre insaflı mı?Gençlerbirliği en fazla 56 lira yaptı biletleri bugüne kadar geçen sene Ankaragücü maçı 120 liraydı

http://www.ankarahaber.com/haber/Ank...-yakiyor/76506
    Bu sezon için söylemiştim onu. Belirtmeyi unutmuşum.

Biletimi aldım. Artık maç saatini bekliyoruz.

Bu sezon için söylemiştim onu. Belirtmeyi unutmuşum.

Biletimi aldım. Artık maç saatini bekliyoruz.
    Ben saat 1 gibi gittim stada Tandoğan'a kulübe gönderdiler oraya sorduğumda ise yarın sabah 10 da çıkacak dediler nereden aldın bileti gidip alıyım bari.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Ben saat 1 gibi gittim stada Tandoğan'a kulübe gönderdiler oraya sorduğumda ise yarın sabah 10 da çıkacak dediler nereden aldın bileti gidip alıyım bari.
    Stadın ordaki gişelerde satılıyor. Havaş tarafındaki girişte olan gişeler Fenerbahçe'ye ait. Ben saat 3 gibi oradaydım. Mesai saati olduğu için sanırım kalabalık değildi.

Mesaj Yetkileri