Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü kazanır

3 9.68%
  • Berabere biter

3 9.68%
  • Fenerbahçe kazanır

25 80.65%
Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 131 sonuç

Konu: [30. Hafta] Ankaragücü - Fenerbahçe

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Aykut hoca büyük olasılık şu 11 ile çıkar sahaya.

Volkan

Gökhan-Bilica-Yobo-Ziegler

Mehmet - Selçuk - Emre - Dia

Stoch - Sow

Ben olsam Bilica'yı o penaltı noktası kazıdığı BJK maçından sonra hemen gönderirdim.O günden beri hiç sevmiyorum şu adamı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bence fazla korkulmuş Ankaragücü'nden. hangi kadroyla çıkarsak çıkalım yeneceğimiz kesin. oynamayanlar oynasın bence.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    bence fazla korkulmuş Ankaragücü'nden. hangi kadroyla çıkarsak çıkalım yeneceğimiz kesin. oynamayanlar oynasın bence.
    Korku değil bu rakibi hafife alırsan hiç beklenmedik bir skorla karşılaşabilirsin.Sonuçta futbol 11e 11 oynanıyor.Her sonuç olabilir.Ve Fenerbahçe'nin şu anda puan kaybına tahammülü yok.İdeal kadroyla oynaması lazım o açıdan.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

3-4 hafta önce olsaydı bu maç belki Fenerbahçe puan kaybedebilirdi ama şu an için puan kaybı imkansız gibi bir şey.Aslında imkansız demeyelim Fenerin deplasman karnesi malum belli olmaz (: Ama çok moralli olan ve derbiye moralli girmek isteyen bir takım var.Yedek oyuncular çıksa bile rahat alırlar maçı.Ama rakibi küçümsememeleri gerekir en başta.

Mümkünse Stoch falan dinlendirilsin bence Volkan Emre falan'da.Ankaragücü A2 takımıyla oynuyor 3-4 değişiklik bizi etkilememeli.

Ayrıca bu maçta da rotasyon yapmıycaksak ne zaman yapacağız.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ankaragücü A2 takımına karşı A2 olmasada bizde gençlerimizle çıkmalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Ankaragücü A2 takımına karşı A2 olmasada bizde gençlerimizle çıkmalıyız.
    Gerek yok ki böyle bir davranışa.
    Gerek olacak bir sebep söylermisin ?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Biz kazanalım da, kim atarsa atsın. Multiquote yapmıştım mesajını, sana biletler ne zaman çıkacak diye sormak için ama TR.CaPTaiN yazmış daha sonra.

Ben de sürekli Biletix'e bakıyorum. Yarın sabahtan sıraya mı girsek gişe önünde. Kalabalık olur büyük ihtimalle.

Ayrıca Galatasaray gelince 10 TL, Beşiktaş gelince 15 TL olan saatli kale arkası tribünün bilet fiyatı, Fenerbahçe gelince 40 TL oluyor. Yıllardır bunları yaşıyoruz. TFF'nin bilet fiyatı politikasında bir standart getirmesi lazım.
    Ankara'da genelde yoğun ilgi oluyor. Erkenden gidip almakta fayda var. Bilet fiyatları maalesef "ne de olsa 100 lira bile yapsak bunlar stadı doldurur" mantığıyla Ankara'da sürekli böyle oluyor. Geçen sene Gençlerbirliği maçı 56 liraydı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Gençlerle hatta A2 ile çıkmak gerine bence Özgür'ü felan oynatabiliriz ayrıca eğer çok isteniyorsa skor bizim için yeterli olduktan sonra 60-70'de alınacağına Recep Niyaz falan 2. yarıda oyuna alınır bu tarz şeyler olabilir.

Bana göre son haftalarda çok gol atıyorlar,küçümsememek en iyisidir.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Ankara'da genelde yoğun ilgi oluyor. Erkenden gidip almakta fayda var. Bilet fiyatları maalesef "ne de olsa 100 lira bile yapsak bunlar stadı doldurur" mantığıyla Ankara'da sürekli böyle oluyor. Geçen sene Gençlerbirliği maçı 56 liraydı.
    Evet, geçen sezon da gitmiştim. Biletix'ten aldığım için 60 TL ödemiştim. Bu sezon da gittim Gençlerbirliği maçına, o da aynı tarife idi. Ankaragücü, Gençlerbirliği'ne göre insaflı yine de. Ama diğer 2 büyüğe o fiyat yapılıp, Fenerbahçe'ye 3-4 misli yapılması hoş değil.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Cemal Aydın baştayken Galatasaray dışında 3 büyüklere aynı tarifeydi. Gökçek gelince niyeyse Fener maç biletlerine fena zam yaptı. GS ve BJK biraz olsun düştü 60'a 40 gibi. Şuan da büyük ihtimal yine Gökçeğin talimatıyla oluyordu bu bilet fiyatları.

Ayrıca ben Beşiktaş'ın 15 liraya Ankara'da maçını izlediğimi hatırlamıyorum Ankaraspor, Ankaragücü ve Gençler farketmez. Cavcav bi ara neye kızdıysa artık 75 lira yapmıştı bileti maç günü 40'a çekmişti
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Cemal Aydın baştayken Galatasaray dışında 3 büyüklere aynı tarifeydi. Gökçek gelince niyeyse Fener maç biletlerine fena zam yaptı. GS ve BJK biraz olsun düştü 60'a 40 gibi. Şuan da büyük ihtimal yine Gökçeğin talimatıyla oluyordu bu bilet fiyatları.

Ayrıca ben Beşiktaş'ın 15 liraya Ankara'da maçını izlediğimi hatırlamıyorum Ankaraspor, Ankaragücü ve Gençler farketmez. Cavcav bi ara neye kızdıysa artık 75 lira yapmıştı bileti maç günü 40'a çekmişti
    O mesajı yazmadan önce emin olmak için araştırdım biraz. 15 TL yazıyordu kale arkası için. Sonradan değişmişse bilemem Bu sadece Ankara için geçerli değil. Birçok takım Fenerbahçe'ye daha farklı tarife uyguluyor.

Evet, geçen sezon da gitmiştim. Biletix'ten aldığım için 60 TL ödemiştim. Bu sezon da gittim Gençlerbirliği maçına, o da aynı tarife idi. Ankaragücü, Gençlerbirliği'ne göre insaflı yine de. Ama diğer 2 büyüğe o fiyat yapılıp, Fenerbahçe'ye 3-4 misli yapılması hoş değil.
    Ankaragücü Gençlerbirliği'ne göre insaflı mı?Gençlerbirliği en fazla 56 lira yaptı biletleri bugüne kadar geçen sene Ankaragücü maçı 120 liraydı

http://www.ankarahaber.com/haber/Ank...-yakiyor/76506

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Ankaragücü Gençlerbirliği'ne göre insaflı mı?Gençlerbirliği en fazla 56 lira yaptı biletleri bugüne kadar geçen sene Ankaragücü maçı 120 liraydı

http://www.ankarahaber.com/haber/Ank...-yakiyor/76506
    Bu sezon için söylemiştim onu. Belirtmeyi unutmuşum.

Biletimi aldım. Artık maç saatini bekliyoruz.

Bu sezon için söylemiştim onu. Belirtmeyi unutmuşum.

Biletimi aldım. Artık maç saatini bekliyoruz.
    Ben saat 1 gibi gittim stada Tandoğan'a kulübe gönderdiler oraya sorduğumda ise yarın sabah 10 da çıkacak dediler nereden aldın bileti gidip alıyım bari.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Ben saat 1 gibi gittim stada Tandoğan'a kulübe gönderdiler oraya sorduğumda ise yarın sabah 10 da çıkacak dediler nereden aldın bileti gidip alıyım bari.
    Stadın ordaki gişelerde satılıyor. Havaş tarafındaki girişte olan gişeler Fenerbahçe'ye ait. Ben saat 3 gibi oradaydım. Mesai saati olduğu için sanırım kalabalık değildi.

19 kişilik maç kadrosu;
    Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Fabio Bilica, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Özer Hurmacı, Özgür Çek, Gökay Iravul, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Miroslav Stoch, Issiar Dia, Mehmet Topuz, Moussa Sow, Henri Bienvenu.

İdeal kadroyla çıkacak sanırım Aykut hoca, güzel bir galibiyet alırız umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Asıl bu maça ideal kadroyla çıkması gerekiyor, artık puan kaybına tahammül yok. Artık ne oyuncu yetiştirme ne de yedekleri hazır tutma zamanı. Tabi bana göre ideal olan, Cristian ve Ziegler oynamaması.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sezon başında iyi gidelim ideal kadro, sezon ortasında biraz istikrar yakalayalım ideal kadro, sezon sonunda işler kızışıyor ideal kadro. Sonra neden anadolu'dan gelenler zor oynuyor,neden genç yetişmiyor vs vs.

Gökay'lar Sezer'ler şu takımda ara ara oynasa hiç bir şey değişmez. Sezer Öztürk gibi bir adam koca sezonda 10 kez oynamamışsa,Özgür Çek geldi geleli oynamamışsa,Gökay 18e zor giriyorsa bazı şeyler düşünülmelidir.Kupa maçlarında bile ideale yakın çıkıyoruz sahaya.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Xsnoopkarl View Post
    Sezon başında iyi gidelim ideal kadro, sezon ortasında biraz istikrar yakalayalım ideal kadro, sezon sonunda işler kızışıyor ideal kadro. Sonra neden anadolu'dan gelenler zor oynuyor,neden genç yetişmiyor vs vs.

Gökay'lar Sezer'ler şu takımda ara ara oynasa hiç bir şey değişmez. Sezer Öztürk gibi bir adam koca sezonda 10 kez oynamamışsa,Özgür Çek geldi geleli oynamamışsa,Gökay 18e zor giriyorsa bazı şeyler düşünülmelidir.Kupa maçlarında bile ideale yakın çıkıyoruz sahaya.
    9 Puan fark neden var ? niçin var ? Fenerbahçe'de şu lanet olası gelenek sürdükçe bizler daha cok sancılı sezonlar takip edecez. Çünkü bütün kafa günü kurtarmakta onu da beceremiyoruz ya hadi hayırlısı.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

memet abi ciddi ciddi ankaragücünün kazanacağını düşünüyor musun kafa mı yapıyosun bizle

fenerbahçemden kotamı baya bi rahatlatacak bi skor bekliyorum her gol 100 mb o yüzden şöyle yarım gb lık bi maç bekliyorum en az

Maç Sonu Görüşürüz Ahmedov'um

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Maç Sonu Görüşürüz Ahmedov'um
    tamam abi bi yere kaybolma sakın

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Puan kaybedersek şaşırmam ama şampiyonluk istiyorsak kazanmalıyız

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ek Bilgi ; Gökhan Gönül, Mehmet Topuz ve Orhan Şam Ankaragücü maçında forma giyip birer sarı kart daha görmeleri durumunda 31. haftadaki Galatasaray maçında cezalı duruma düşecek.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Ek Bilgi ; Gökhan Gönül, Mehmet Topuz ve Orhan Şam Ankaragücü maçında forma giyip birer sarı kart daha görmeleri durumunda 31. haftadaki Galatasaray maçında cezalı duruma düşecek.
    Allah korusun 3'ü birde sarı kart görürse sağ kanat felç olur bizim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

GG ve Topuz oynamazlar bugün zaten
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    GG ve Topuz oynamazlar bugün zaten
    11'de başlaması lazım ikisininde.Hele puan farkının fazla olduğu dönemde skoru ilk yarıda yakalamamız lazım.İkinci yarıda sarı kart sınırındaki oyuncuları oyundan alabilir daha sonra hoca.Rakibi hala hafife alanlar var.Rakibe saygı duymamız lazım futbolcularımızda rakibe fark atarız havasında olursa hiç beklenmedik skor olabilir.BJK ile berabere kaldıklarını hatırlamamız lazım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ankaragücü taraftarından yoğun ilgi bekliyorum ben.Eğer taraftar desteği olursa şapkadan tavşan çıkarabilir Ankaragücü'nün gençleri.Tabi Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini istediğim için biraz iyi niyetli davranıyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by ommix View Post
    11'de başlaması lazım ikisininde.Hele puan farkının fazla olduğu dönemde skoru ilk yarıda yakalamamız lazım.İkinci yarıda sarı kart sınırındaki oyuncuları oyundan alabilir daha sonra hoca.Rakibi hala hafife alanlar var.Rakibe saygı duymamız lazım futbolcularımızda rakibe fark atarız havasında olursa hiç beklenmedik skor olabilir.BJK ile berabere kaldıklarını hatırlamamız lazım
    dostum ikisi de sarı kart görebilecek oyuncular. onun için orhan-dia ya da orhan-özer denemek gerekir. rakibe elbette saygı duymak gerekir. ama orhan bu yani gidip de U18 den alsın demiyorum ki...

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri