Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü kazanır

3 9.68%
  • Berabere biter

3 9.68%
  • Fenerbahçe kazanır

25 80.65%
1 ile 30 arası toplam 131 sonuç

Konu: [30. Hafta] Ankaragücü - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by ommix View Post
    11'de başlaması lazım ikisininde.Hele puan farkının fazla olduğu dönemde skoru ilk yarıda yakalamamız lazım.İkinci yarıda sarı kart sınırındaki oyuncuları oyundan alabilir daha sonra hoca.Rakibi hala hafife alanlar var.Rakibe saygı duymamız lazım futbolcularımızda rakibe fark atarız havasında olursa hiç beklenmedik skor olabilir.BJK ile berabere kaldıklarını hatırlamamız lazım
    dostum ikisi de sarı kart görebilecek oyuncular. onun için orhan-dia ya da orhan-özer denemek gerekir. rakibe elbette saygı duymak gerekir. ama orhan bu yani gidip de U18 den alsın demiyorum ki...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    dostum ikisi de sarı kart görebilecek oyuncular. onun için orhan-dia ya da orhan-özer denemek gerekir. rakibe elbette saygı duymak gerekir. ama orhan bu yani gidip de U18 den alsın demiyorum ki...
    Yapılabilir tabii ki fakat Ankaragücü oyuncuları uzun süredir bir arada oynuyor.Benim düşüncem normal 11 ile çıkıp ilerleyen dakikalarda skora göre değişiklik yapılabileceği yönünde.Tabii biz burda fikirlermizi söylüyoruz ama son sözü yine Aykut hocamız söyleyecek.

Mesaj Yetkileri