Originally Posted by Vieri benim izlenimim bu yönde sizde bir test edin lütfen. Reputation ların etkilerini incelemeye devam ediyorum. Şu anda 4.sezon oynanıyor. Eline saglik Mustafa. Repleri nasil buluyorsun yahu? Daha FMRTE falan cikmadi 12.2.0 icin.
Araştırma Hakkında Sıkça Sorulan Sorular FM Taktik Şablonları Rehberi FM Taktik Yaratma Rehberi
Originally Posted by perpetua Eline saglik Mustafa. Repleri nasil buluyorsun yahu? Daha FMRTE falan cikmadi 12.2.0 icin. Visual Studio 2010 da FM.exe nin RAM de tuttuğu verileri okuyarak ama biraz kasıyor.
Mustafa BudakTurksportal "Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Originally Posted by Vieri Visual Studio 2010 da FM.exe nin RAM de tuttuğu verileri okuyarak ama biraz kasıyor. hocam bunu yapmak nereden geldi aklına ya takdire şayan valla..
12.0.4 versiyonda denedim tatile cıkarak menejer sayfasında menejerin istatistiklerini oldugu sayfada ligi sampiyon olarak bitirmis ama o sayfada hic bir sey yazmıyor.Diger ülkelerde yaziyor Sorunsuz versiyon varmı?
Forum Rules