1 ile 30 arası toplam 237 sonuç

Konu: Türkiye Liginde Şampiyonluk Sorunu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Takımların itibarları değişiyor. 1 sezon tatile çıktım sadece İngiltere ligini açıp, Chelsea'nin rep continentale düştü.

Edit: 2. sezon United şampiyon Ferguson'un profilinde 2013 English premier division champions yazıyor.
    Sadece Türkiye'de bu sorun var galiba.
    Last edited by martymcfly : 10.Mart.2012 at 18:49

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Takımların itibarları değişiyor. 1 sezon tatile çıktım sadece İngiltere ligini açıp, Chelsea'nin rep continentale düştü.

Edit: 2. sezon United şampiyon Ferguson'un profilinde 2013 English premier division champions yazıyor.
    Sadece Türkiye'de bu sorun var galiba.
    orada yazması değil, achievements kısmında lig şampiyonluğunda olup olmaması önemli.

rep kısmında değişim olduğu kanısına ben de vardım. şöyle; yanlış bilmiyorsam oyuna başlarken en yüksek rep'li Türk takımı Fenerbahçe. 2 yıl sonunda milli takım kısmını tıklayınca sol alt köşedeki kulüpler sırasında ilk olarak Galatasaray yazıyor. zaten oyunda da GS, FB den şampiyonluk,sıra vs. bakımından iyi durumda.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    orada yazması değil, achievements kısmında lig şampiyonluğunda olup olmaması önemli.

rep kısmında değişim olduğu kanısına ben de vardım. şöyle; yanlış bilmiyorsam oyuna başlarken en yüksek rep'li Türk takımı Fenerbahçe. 2 yıl sonunda milli takım kısmını tıklayınca sol alt köşedeki kulüpler sırasında ilk olarak Galatasaray yazıyor. zaten oyunda da GS, FB den şampiyonluk,sıra vs. bakımından iyi durumda.
    Tamam bunu demiyor musun ?

Mesaj Yetkileri