Dediğim gibi, ortada kayıp 1 milyon var, siz buna bir şey yok diyorsanız, Fenerbahçe ile alakalı hiç mi hiç bir şey olmuyor çünkü Aziz Yıldırım savunmasında, şike ve teşvikte kullanıldığı iddia edilen paraların tümünün makbuzunu, faturasını mahkemeye sundu. Buna yeniden girmeye gerek yok, Aziz Yıldırım savunmasında çok iyi suçlamaları çürüttü.
İşte, ben de onu diyorum, aylardır ne haberler çıkıyor, demek ki her çıkan haber doğru değil, sizin mantıkla bakıyorum, bir gazeteci Galatasaray aleyhine yazı yazmış ve buna isyan ediyorsunuz, o gazeteci bile değil diyorsunuz, peki bizimle alakalı haberler çıkarken de gazeteciler acaba fanatizmle gerçek olmayan şeyleri abartarak yazmış olamaz mı?
Fenerbahçe için, hiç bir ispatı, kanıtı olmayan şeyleri yazanlara körü körüne inanıp, şikeci diye yaftalarken Fenerbahçe'yi, aynı durum sizin başınıza geldiğinde gazeteci değildir bu yorumunuz garibime gitti yazan konuya mesaj atanların çoğu Galatasaray'lı.
Olay hakkında yorum yapmıyorum, mahkemeye çıkacak Adnan Polat ve orada savunacak kendisini zaten, sorun çözülür.