Originally Posted by
Sekopej
Bunu bu şekilde basın yansıtıyor, işte Adnan Polat hakkında sessiz kalan basın. Aziz Yıldırım'ın savunması 100 cümle ise sadece 2 tanesinde Galatasaray geçiyor, tüm savunmayı okuduğum için biliyorum ve kendisini çok iyi savunup, suçları işlemediğini belgeleriyle ortaya koyuyor, koymaya da devam edecek.
)
Ben o basında paylaşılan 2 cümleyi değil Fenerbahçeli arkadaşların paylaştığı yerleri okudum. Kendini güzel savunduğu yerleri pastanın keki olarak görürsek eğer Galatasaray' a çamur attığı yerler pastanın kreması diyebiliriz. Aziz Yıldırım' a yakışmayan sözlerdi ama reyting toplamak içindir kendini kendi taraftarının gözünde daha bir yükseltmek içindir dedik ve çokta ses çıkarmadık. Bu yüzden basın seçiyor o yüzden siz öyle görüyorsunuz sözünüz bence biraz yanlış kalıyor bu kısımda
Eğer siz bize seçip seçip yazmıyorsanız.

Originally Posted by
Bekq
Ben iddaanameyi de okudum, Aziz Yıldırım'ın savunmasını da okudum. Şuana kadar atılan tüm iddaaları, savunmalarını okudum. Benim zamanım var..
Kusura bakma iddianamenin ve savunmaların uzunluğunu bilmiyorum ama 10'larca klasör olarak geçiyor bu belgeler. Siz nereden elde ettiniz ve okudunuz acaba ? Okuduğunuz için bu klasörlerin sayısını benden daha iyi biliyorsunuzdur tabiki o yüzden yaklaşık ne kadar klasör var söylerseniz "yanlış bilgiler" ile sizi yargılamış olmam
Football is simple,but Football Manager is not