1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Bilgi alabileceğim her yere bakıyorum başka nerden bilgim olacak ? İnternet , televizyon , forumlar , twitter ? Siz nerden bu kadar bilgiye sahip oluyorsunuz bende öğreneyim
    Ben bu işi tırnağına kadar incelemem o kadar vaktim yok açıyorum televizyonu izliyorum haberleri. Öyle konuşuyorum.
    Farklı konuşuyorsun. Az önce zamanım yok diyordun şimdi bütün kaynakları saymışsın zaten.

Benim bilgim senden fazla emin ol. Ben iddaanameyi de okudum, Aziz Yıldırım'ın savunmasını da okudum. Şuana kadar atılan tüm iddaaları, savunmalarını okudum. Benim zamanım var. Bilgim olmayan konular hakkında da atıp tutmuyorum. Hele ki böyle hassas bir konuda.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bunu bu şekilde basın yansıtıyor, işte Adnan Polat hakkında sessiz kalan basın. Aziz Yıldırım'ın savunması 100 cümle ise sadece 2 tanesinde Galatasaray geçiyor, tüm savunmayı okuduğum için biliyorum ve kendisini çok iyi savunup, suçları işlemediğini belgeleriyle ortaya koyuyor, koymaya da devam edecek.
    )
    Ben o basında paylaşılan 2 cümleyi değil Fenerbahçeli arkadaşların paylaştığı yerleri okudum. Kendini güzel savunduğu yerleri pastanın keki olarak görürsek eğer Galatasaray' a çamur attığı yerler pastanın kreması diyebiliriz. Aziz Yıldırım' a yakışmayan sözlerdi ama reyting toplamak içindir kendini kendi taraftarının gözünde daha bir yükseltmek içindir dedik ve çokta ses çıkarmadık. Bu yüzden basın seçiyor o yüzden siz öyle görüyorsunuz sözünüz bence biraz yanlış kalıyor bu kısımda Eğer siz bize seçip seçip yazmıyorsanız.

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Ben iddaanameyi de okudum, Aziz Yıldırım'ın savunmasını da okudum. Şuana kadar atılan tüm iddaaları, savunmalarını okudum. Benim zamanım var..
    Kusura bakma iddianamenin ve savunmaların uzunluğunu bilmiyorum ama 10'larca klasör olarak geçiyor bu belgeler. Siz nereden elde ettiniz ve okudunuz acaba ? Okuduğunuz için bu klasörlerin sayısını benden daha iyi biliyorsunuzdur tabiki o yüzden yaklaşık ne kadar klasör var söylerseniz "yanlış bilgiler" ile sizi yargılamış olmam
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Farklı konuşuyorsun. Az önce zamanım yok diyordun şimdi bütün kaynakları saymışsın zaten.

Benim bilgim senden fazla emin ol. Ben iddaanameyi de okudum, Aziz Yıldırım'ın savunmasını da okudum. Şuana kadar atılan tüm iddaaları, savunmalarını okudum. Benim zamanım var. Bilgim olmayan konular hakkında da atıp tutmuyorum. Hele ki böyle hassas bir konuda.
    E tamam 10 - 15 dakikada bakabiliyorum her şeye. Çıkan haberler televizyonda da internette de aynı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Kusura bakma iddianamenin ve savunmaların uzunluğunu bilmiyorum ama 10'larca klasör olarak geçiyor bu belgeler. Siz nereden elde ettiniz ve okudunuz acaba ? Okuduğunuz için bu klasörlerin sayısını benden daha iyi biliyorsunuzdur tabiki o yüzden yaklaşık ne kadar klasör var söylerseniz "yanlış bilgiler" ile sizi yargılamış olmam
    http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Fu...-ek-klasorleri

http://spor.mynet.com/haber/iste-yil...am-metni/46586

Yardımcı olur

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    E tamam 10 - 15 dakikada bakabiliyorum her şeye. Çıkan haberler televizyonda da internette de aynı.
    10-15 dakika bakarak 104 yıllık bir takımı ve onun başkanını suçlamak bu kadar kolay mı? Bu adam birine tecavüz etmedi, birini öldürmedi. 8-9 aydır içerde. Suçu şike yapmak. Peh. Tüm derbileri kazandık, şike yaptığımız iddaa edilen maçlarda hep ecel terleri döktük. 1 tane hakem yok işin içinde. Başkanlar kendi arasında yaptı şikeyi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Öncelikle teşekkür ederim. 70 klasör ve her birinde 10'larca sayfa. Hepsini gerçekten okuduysanız kafamda 2 düşünce oluştu. 1- Gerçekten işiniz gücünüz yokmuş 2- Gerçekten seviyorsunuz siz bu Aziz Bey' i
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öncelikle teşekkür ederim. 70 klasör ve her birinde 10'larca sayfa. Hepsini gerçekten okuduysanız kafamda 2 düşünce oluştu. 1- Gerçekten işiniz gücünüz yokmuş 2- Gerçekten seviyorsunuz siz bu Aziz Bey' i
    İşim gücüm yok can sıkıntısından okudum öyle

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Bir gecede sinirimden oturup hepsini okudum

Mesaj Yetkileri