1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Kimse Lube'ye isyan etmiyorki. En azından ben etmiyorum. Kendisi koyu bir Fenerbahçe taraftarıdır, benim Galatasaray taraftarı olduğum gibi. İkimiz arasındaki belki de tek fark Türkiye'de Lube Ayar'ı tanıyan daha çok insan vardır Ona bir gazeteci gözüyle değil ,bir taraftar gözüyle bakmak lazım.

Kayıp milyonla şike davası sanıklarını aynı kefeye koymak da yanlış çünkü o para denizlispor'a verilmiş olsa bile (ki verilip verilmediğini bilmiyoruz) , verildiği tarihte teşvik primi vermenin adli anlamda bir cezası yoktu. Fakat şu anda var. Ayrıca iddaanamede bahsi geçenler sadece teşvik değil aynı zamanda şike. Vardır,yoktur orasına adli makamlar ve TFF verir. Fakat Fenerbahçe'nin başkanı dahil tüm camia olarak kulübün üzerlerine yapışan çamuru ezeli rakiplerine atma çabası son derece yanlıştır. Kendisinin işlediği iddaa edilen suçları işlemediğini savunmak yerine rakip takımlar üzerinden savunma yapmaya çalışmak Aziz Yıldırım'a ne kazandıracak bilmiyorum
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Kimse Lube'ye isyan etmiyorki. En azından ben etmiyorum. Kendisi koyu bir Fenerbahçe taraftarıdır, benim Galatasaray taraftarı olduğum gibi. İkimiz arasındaki belki de tek fark Türkiye'de Lube Ayar'ı tanıyan daha çok insan vardır Ona bir gazeteci gözüyle değil ,bir taraftar gözüyle bakmak lazım.

Kayıp milyonla şike davası sanıklarını aynı kefeye koymak da yanlış çünkü o para denizlispor'a verilmiş olsa bile (ki verilip verilmediğini bilmiyoruz) , verildiği tarihte teşvik primi vermenin adli anlamda bir cezası yoktu. Fakat şu anda var. Ayrıca iddaanamede bahsi geçenler sadece teşvik değil aynı zamanda şike. Vardır,yoktur orasına adli makamlar ve TFF verir. Fakat Fenerbahçe'nin başkanı dahil tüm camia olarak kulübün üzerlerine yapışan çamuru ezeli rakiplerine atma çabası son derece yanlıştır. Kendisinin işlediği iddaa edilen suçları işlemediğini savunmak yerine rakip takımlar üzerinden savunma yapmaya çalışmak Aziz Yıldırım'a ne kazandıracak bilmiyorum
    Bunu bu şekilde basın yansıtıyor, işte Adnan Polat hakkında sessiz kalan basın. Aziz Yıldırım'ın savunması 100 cümle ise sadece 2 tanesinde Galatasaray geçiyor, tüm savunmayı okuduğum için biliyorum ve kendisini çok iyi savunup, suçları işlemediğini belgeleriyle ortaya koyuyor, koymaya da devam edecek.

Yineliyorum, ortada şike konuşması yok, şike parası yok, herhangi bir görüntü, telefon görüşmesi yok, ortaya koyulacak net bir delil yok, suçüstü yok ama bir şekilde gündem oluşturulup bu süreç yaşanabiliyor.

Diğer tarafta kayıp olan ve belgesi çıkarılamayan bir milyon para var ama yine de konuşulan Fenerbahçe, aman canım olsa da o dönemde teşvik suç değildi diye geçiştirilmeye çalışılan normal görülmeye çalışılan Galatasaray.

Saygılar...
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri