Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 60.00%
  • Berabere biter

3 8.57%
  • Galatasaray kazanır

11 31.43%
Sayfa 2 / 20 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 595 sonuç

Konu: [31. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    bilet olayı nedir ya birileri biletlerimi toplamış ?
    Düz bi hesap yapalım;

Kombine sayısı 33.000
    Bugün biletixten satılan bilet sayısı 2.000
    Derneklere dağıtılan 5000
    Kongre üyelerine salı günü satılan 6.500-7.000
    +_______________________________________

Şuan biletli yuvarladığımız miktarı azaltırsak 45.000 civarı

Kapasite 50.500 -ki derbi maçlarında koltuk sayısından fazla bilet satıldığını cümle alem biliyor-

Bu durumda yaklaşık 5 bin-6 bin bilet buhar oldu uçtu, satışa bile çıkarılmadan hem de

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Galatasaray taraftarı gelmesi mevzusunu anlamadım.Yani eğer "rakip takım taraftarı derbiye giremez" diye bir kural konulmamışsa stadımıza gelecekler ve misafir tribünlerini dolduracaklar. Bunun sonrasında provakasyon yaparlar mı? yapmazlar mı? biz provake olur muyuz? ayrı konular. Akıllı ol provake olma zor bir şey değil bunu başarmak.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

fenerbahçe kongre üyelerinin tüm biletleri alıp gslilere satıcak hali yok heralde

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Galatasaray taraftarı gelmesi mevzusunu anlamadım.Yani eğer "rakip takım taraftarı derbiye giremez" diye bir kural konulmamışsa stadımıza gelecekler ve misafir tribünlerini dolduracaklar. Bunun sonrasında provakasyon yaparlar mı? yapmazlar mı? biz provake olur muyuz? ayrı konular. Akıllı ol provake olma zor bir şey değil bunu başarmak.
    mevzu bizim trübünün içinde sızmaları zaten diğer türlüsü problem değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şöyle bir resim dolanıyor ortalıkta. Bu maçla ilgili midir bilinmez ama Galatasaray taraftar sitesinde paylaşılmış deniyor. Ne kadar doğrudur bilmiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

bende gördüm onuda bu kadar toplu bileti biletix satıyormuki ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

cumartesi floryada biletlerin dağıtılacağını bile sötlleyenler var hey alahım ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bende gördüm onuda bu kadar toplu bileti biletix satıyormuki ?
    Biletix'ten alamazlar zaten. Bu işin içinde bir iş var.

Kulüpte açıklama yapmış:

Profesyonel Futbol Takımımızın hafta sonu stadyumumuzda Galatasaray'a karşı oynayacağı müsabakanın biletlerine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle bazı sıkıntılar yaşanmaktadır. Yönetim kurulumuz eldeki imkanlar ölçüsünde sorunların çözümü konusunda maksimum çaba sarf etmektedir. Konuya ilişkin detaylı bilgilendirme bugün ilerleyen saatlerde yapılacaktır.

Kamuoyuna duyurulur

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gaza gelmiş hemen

Siz inanıyormusunuz 2-3 bin Gs'li'nin stada girip proveke ediceğine?Böyle bir şey söylentiden öteye gidemez.Ha baktınız durup dururken küfür ediliyor,sahaya birşeyler atılıyor e o zamanda siz bunlar provokatör deyip gerekeni yapın stadda.Madem bu kadar eminler provoke olucağından ve biletlerin Gsliler tarafından alındığına...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Gaza gelmiş hemen

Siz inanıyormusunuz 2-3 bin Gs'li'nin stada girip proveke ediceğine?Böyle bir şey söylentiden öteye gidemez.Ha baktınız durup dururken küfür ediliyor,sahaya birşeyler atılıyor e o zamanda siz bunlar provokatör deyip gerekeni yapın stadda.Madem bu kadar eminler provoke olucağından ve biletlerin Gsliler tarafından alındığına...
    Kimse burada kesin yapılacağını söylemiyor. Varsayımlar üzerine konuşuyoruz. O resmin GS forumunda paylaşılma maksadını açıklarsınız sanırım bana?

Ayrıca bu iş cesaret ister. Pek ihtimal vermesemde yapacaklarına yinede üzerine tartışıyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Sıkıntı yapmayın ya isterlerse stad full gsli olsun fark edermi ? bence etmez

DE-JA-VU

Olur da Galatasaray puan ya da puanlarla o sahadan ayrılırsa bence sen foruma ugrama çünkü muhtemelen ceza alırsın. Ceza grubundaki toplu aftan sonra millet oldukça sakin davranmaya çalışıyor ama umarım derbi öncesi ve sonrasında da fevri hareketlenmeler olmaz
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sıkıntı yapmayın ya isterlerse stad full gsli olsun fark edermi ? bence etmez

DE-JA-VU
    İlk maç full Galatasaraylı vardı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Mekan Kadıköy ama

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Kimse burada kesin yapılacağını söylemiyor. Varsayımlar üzerine konuşuyoruz. O resmin GS forumunda paylaşılma maksadını açıklarsınız sanırım bana?

Ayrıca bu iş cesaret ister. Pek ihtimal vermesemde yapacaklarına yinede üzerine tartışıyoruz.
    Maksat bu işte ortalığı galeyana getirmek.Öteside olamaz.
    Bende bunu anlatmak istiyorum.Oraya gidipte ortamı provoket etmek için ya akıldan zoru olcak yada hayatı dolu dolu yaşamak isteyen kişiler olacak.
    Ben bizzat tanık oldum geçen sene basketbolda final serisinde İpekçi'de yaşananlara.Birisi bu adam Fenerbahçe'li dediği an kimse 2.lafa bakmıyor.Sonrası malum.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    ilk maçtada ortamla şimdiki ortam çok farklı ortam derken stad değil saha dışı saha içi faktörler

Nesil
    2007

Dünyanın sonu gelmiş; kesin Galatasaray'lılar yüzündendir

Olayları tam bilmiyorum ama burada okuduklarıma göre 5-6 bin bilet haksız yollardan birileri tarafından ele geçirilmiş.Bunların Galatasaray taraftarı olduğunu söyleyip maça gelecekler diyorsunuz?Direk yakalanırlar niye maça gelsinler, madem haksız yollardan biletleri ele geçirmişler?Kombinesi olanlar belli sonuçta internetten alanlar da bellidir, dernekler vs. kontrol edebilirler kolaylıkla bulmak zor olmaz bu adamları.Zaten maç içinde de belli ederler kendilerini Bu seçeneği olma ihtimali %0'a yakın...

İkinci seçenek kara borsa olayı ki o olabilir maalesef.Karaborsa olayı her zaman vardı bir türlü de bitirilemedi.Fenerbahçe taraftarlarının bu maça ilgisi büyük çok ciddi rakamlara gidebilir biletler.Bu da bazılarının iştahını kabartmıştır tabi.Galatasaraylı mıdır Fenerbahçeli midir bilemem bunu yapanlar sanırım Türk Lirası taraftarılar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Valla birşeyler dönüyor ama hadi hayırlısı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Türk futbol tarihi "Truva" görsün

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

bu saatten sonra truva falan olmaz, truvayı yapanlar bilir..
    Kimseye haber verilmeden, forumlarda bile konuşulmadan yapılır.. Tıpkı 2004'deki gibi..

Ancak benim zoruma giden ben bilet alamamışken, biletlerin Galatasaraylı karaborsacıların ellerinde olmaları..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Galatasaraylı, Fenerli veya başka takımlı karaborsacı yok bana göre onların tuttukları takım PARA. Takımları pek umursadıklarını sanmıyorum açıkçası.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Galatasaraylı, Fenerli veya başka takımlı karaborsacı yok bana göre onların tuttukları takım PARA. Takımları pek umursadıklarını sanmıyorum açıkçası.
    Açıkçası doğru söylüyosun.. Sırf onlara inat,

Kartımı Golda çevirip bu tür maçlarda alabilirsem 2 bilet alıp, gişe fiyatından kartı olmayanlara vereceğim seneye..

Artık bu deplasmanda galip gelip, 10 yıl muhabbetine son verme vakti.Sıktı artık bu muhabbet, umarım kazanırız, kazanacağız.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

11 yıldır olduğu gibi galip gelmek şart . Hem puan farkı açısından hemde moral olması açısından önemli bir maç .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Galatasaray geçen sene hariç her sene çok iddialı geldi ve bir tek geçen sene puan alabildi.Bu sene de bu uzun seride tüm zamanların en iddialı düşüncelerine sahip olarak geliyorlar,sonuç değişmeyecektir. Fenerbahçem net bir skorla kazanır.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Benim takimimin ikincilikte iddiasi olabilir egerki Fenerbahce bu macta ve bize karsi oyniyacagi macta kaybederse, ki bu cok zor bi ihtimal.

Maci Fenerbahce kazansin ve daha heyecanli bi playoff izliyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kazanırsak şampiyonluğu çok büyük bir ölçüde garantileyeceğimiz bir maç.Kaybetsek de çok şey kaybetmiş olmayacağız.Bu maçı da ilk maç gibi 3-1 kazanırız diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maçı kaybeder ya da beraber kalırsak şampiyon Galatasaray olur. Ama öyle bir ihtimal yok zaten. 3-0 kazanırız. Goller: Stoch, Alex, Sow.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Maçın favorisi Fenerbahçe evinde 2 yıldır kaybetmiyor sonuçta...Geçen sezon en kötü halimizle bu sahadan 1 puan aldık şimdi de çok iyi bir durumdayız bu durumumuzla da en kötü 1 puan alabiliriz ben maçın gollü berabere biteceğini düşünüyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Evimizde oynuyoruz ve takım kenetlenmiş durumda. Stoch ve Sow un golleriyle 2-1 kazanırız.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin bu maç bizi yeneceğine 1 gram bile inanmıyorum. Farklı bir skorla galip ayrılırız diye düşünüyorum 3 - 0 , 4 - 0 gibi. Florya'da takıma verilecek gaz zaten 2 gol getirir.

Sayfa 2 / 20 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri