Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 60.00%
  • Berabere biter

3 8.57%
  • Galatasaray kazanır

11 31.43%
1 ile 30 arası toplam 595 sonuç

Konu: [31. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gaza gelmiş hemen

Siz inanıyormusunuz 2-3 bin Gs'li'nin stada girip proveke ediceğine?Böyle bir şey söylentiden öteye gidemez.Ha baktınız durup dururken küfür ediliyor,sahaya birşeyler atılıyor e o zamanda siz bunlar provokatör deyip gerekeni yapın stadda.Madem bu kadar eminler provoke olucağından ve biletlerin Gsliler tarafından alındığına...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Gaza gelmiş hemen

Siz inanıyormusunuz 2-3 bin Gs'li'nin stada girip proveke ediceğine?Böyle bir şey söylentiden öteye gidemez.Ha baktınız durup dururken küfür ediliyor,sahaya birşeyler atılıyor e o zamanda siz bunlar provokatör deyip gerekeni yapın stadda.Madem bu kadar eminler provoke olucağından ve biletlerin Gsliler tarafından alındığına...
    Kimse burada kesin yapılacağını söylemiyor. Varsayımlar üzerine konuşuyoruz. O resmin GS forumunda paylaşılma maksadını açıklarsınız sanırım bana?

Ayrıca bu iş cesaret ister. Pek ihtimal vermesemde yapacaklarına yinede üzerine tartışıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Kimse burada kesin yapılacağını söylemiyor. Varsayımlar üzerine konuşuyoruz. O resmin GS forumunda paylaşılma maksadını açıklarsınız sanırım bana?

Ayrıca bu iş cesaret ister. Pek ihtimal vermesemde yapacaklarına yinede üzerine tartışıyoruz.
    Maksat bu işte ortalığı galeyana getirmek.Öteside olamaz.
    Bende bunu anlatmak istiyorum.Oraya gidipte ortamı provoket etmek için ya akıldan zoru olcak yada hayatı dolu dolu yaşamak isteyen kişiler olacak.
    Ben bizzat tanık oldum geçen sene basketbolda final serisinde İpekçi'de yaşananlara.Birisi bu adam Fenerbahçe'li dediği an kimse 2.lafa bakmıyor.Sonrası malum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Sıkıntı yapmayın ya isterlerse stad full gsli olsun fark edermi ? bence etmez

DE-JA-VU

Olur da Galatasaray puan ya da puanlarla o sahadan ayrılırsa bence sen foruma ugrama çünkü muhtemelen ceza alırsın. Ceza grubundaki toplu aftan sonra millet oldukça sakin davranmaya çalışıyor ama umarım derbi öncesi ve sonrasında da fevri hareketlenmeler olmaz
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri