Anlamıyorum sanki gümbür gümbür futbol oynuyorsunuz bir de gelmiş ''ben karışmıyım siz şampiyonluğunuzu kutlayın son gülen en son belli olur.'' diyorsunuz.Var mıdır böyle bir şey ? Lütfen gözünüzü açın ve play-off u düşünmekten çok sahada oynanan oyuna,mücadeleye bakın yeter artık.Haftalardır kendimi tutuyorum ama 9 puan olmuş fark.Sürekli galibiyet alan ve çok çok nadir yenilen bir Galatasaray var.Bu oyunla play-off da bizi yeneceğinize inanıyormusunuz ? Hele hele deplasmanlarınız.Trabzon ve Beşiktaş deplasmanlarında ne yapacaksınız play-off ta.Galatasaray 31 maçtır deplasmandada içerdede neredeyse her maç performansından sapmayan bir oyun sergiliyor.Bu moralle artık 9 da 9 bile yapabilir.Ortada pozitif yön yok iken sizin açınızdan nasıl bu kadar vurdum duymaz olabiliyorsunuz.Ha olurda şampiyonluğu kaybedersek gelin bu yazımdan ötürü istediğiniz kadar dalga geçin,sövün,sayın ben bahanelerin arkasına saklanmam özürümü diler tebriğimi de ederim.Bunu da yazın bir köşeye eğer şampiyonluğu kaybedersek gelin hatırlatın bana.Bu kadar de netim.