Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 60.00%
  • Berabere biter

3 8.57%
  • Galatasaray kazanır

11 31.43%
1 ile 30 arası toplam 595 sonuç

Konu: [31. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu arada kareografi nete düştüğü için iptal edilmiş makara kopması halat v.s. hikaye deniliyor gerçekten de bir kareografinin gizli tutulması ve sürpriz olması en güzeli kim nete üdüşürdüyse ayıp çok ayıp

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Bu arada kareografi nete düştüğü için iptal edilmiş makara kopması halat v.s. hikaye deniliyor gerçekten de bir kareografinin gizli tutulması ve sürpriz olması en güzeli kim nete üdüşürdüyse ayıp çok ayıp
    Nete düşmesine gerek yokki Ligtv zaten sabah yayınında gösterdi işte bu koreografi yapılacak diye.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Sadece sana özel değil bu lafım yanlışını aramıyorum ama kareografi değil koreografi o kelimenin aslı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Sadece sana özel değil bu lafım yanlışını aramıyorum ama kareografi değil koreografi o kelimenin aslı.
    eyvallah bir şey daha öğrenmiş olduk benim imlalarla zaten uğraşma okul biter benim imallar bitmez D

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Dürüstçe söylemeliyim ki Fenerbahçe tarafının çok mantıklı ve haklı bir düşüncesi vardı.

Galatasaray'ın Kadıköyde Fenerbahçe'yi yenemediğini inkar edemeyiz. Çok çok çok müthiş oynadığımız maçlarda bile kazanamıyoruz. Planlarının mantıklı ve haklı olmasının nedeni de budur.

9 puanlık fark bu maçla 6'ya inecekti. Geriye kalan maçlarda Galatasaray puan kaybederse ne ala, kaybetmezse zaten playoff'a girişte fark 3 olacaktı. Playoff'un Kadıköy ayağında da bu puan farkı ortadan kalkacağı için iş TTArena'daki maça kalacaktı. Fenerbahçe galibiyet üstünlüğü nedeniyle buradaki maçta da kendine güveniyordu.

Ancak ligin bu maçla bitmediğini ve playoff'un sadece bu iki takım arasında geçmediğini biz biliyoruz. Yine 9 puanlık farkın avantajı ile Galatasaray'ın rakip ayırt etmeden hedefe kitlenmiş olması da gözardı edilmemelidir.

Galatasaray bana göre bugün 2 puan kaybederek Fenerbahçe'nin başlangıçta anlattığım inancını kırdı. Hem oynanan futbol olarak hem de psikolojik olarak Galatasaray önemli bir avantajı yakalamadı artık o avantajın önüne geçti ve finişe az kaldı.

Mesaj Yetkileri