Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 60.00%
  • Berabere biter

3 8.57%
  • Galatasaray kazanır

11 31.43%
Sayfa 17 / 20 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 595 sonuç

Konu: [31. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Mali krizdeyiz diye oyuncuları satıp sonra parayla transfer yapılmadı mı? Ben mi yanlış anımsıyorum? Birde biz neden bunları konuşuyoruz ki? Dün saat 20:00 hatta 20:15 itibariyle Türkiye'nin en iyi takımı ve kadrosu olan Fenerbahçe değilmiydi sizlere göre? Maç sonu bile aykut Türkiye'nin en iyi pas yapan takımıyız dedi. O zaman kadrolara takılmamak lazım. Sonuç ortada, hiç eskiye gidip bahanelere sıgınmayın. Maç öncesi gelip burda "Biz bugün zorlanırız,kadromuz zayıf,Kadıköy'de bile olsak bu maçı almamız zor görünüyor" deseydiniz, o zaman şimdi de çıkıp " işte bakın bizi 2 temmuzda zayıflattıkları için bu haldeyiz" diyebilirdiniz. ama siz maç öncesi "yine aynı tarife" melodileri söyleyip şimdi çıkıpta " temmuz ayında çiçek açsaydı" derseniz ben buna gülerim.

Hemşo senin dediğine gelince, UEFA'yı aldığımız sezonki popülarite iyi kullanılamadı evet. Yani Faruk Süren yönetiminin beceriksizliğinden başka birşey değil. Ben 2000 kadrosunu sırf arkadaşın 3 temmuzuna gönderme olsun diye yazdım. yoksa bizim öyle bir iddaamız yok. süreç iyi yönetilmediği için zayıfladık.bu kadar basit.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yahu gözünüz kararmış. 8 ay önceki olayla bilmem kaç yıl önceki olayı bir tutuyorsunuz ya. ki biz bozmuşuz kadromuzu(!).. adamı çalışma iznin var mı diye karakolda 1 gün tutacan , yalan haberler yapacak senin o basının, sonra gelip adama burda kal gitme mi diyeceksin.güldürmeyin..

olay buralara nerden geldi bilmiyorum. ama açıkçası şampiyonluk için hiç ümidim yoktu dün gece şimdi çok az da olsa var. dün takım yaslanmasaydı geriye çok farklı olurdu maç. işte Aykut hocanın sadece bunu anlaması yetiyor. gerisini zaten takım yapabiliyor. eğer buradan şampiyonluğu alırsak değmeyin keyfimize
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Benim maç konusunda yazdıgım ilk yorum kondüsyon farklarıyla ilgiliydi.Aykut kocaman çekmedi dün akşam takımı. Takım yoruldu. Fenerbahçe hangi maçta yüksek tempoyla maç tamamladı ? 2 hafta sonra Trabzon deplasmanında da aynısı olacak. Eğer ilk 30 dk maç kopmazsa Trabzon fiziki olarak üstünlüğünü hissettirecek. siz ister kabul edin ister etmeyin ama Fenerbahçe fiziksel olarak güçlü değil. En azından Galatasaray kadar güçlü değil.Tüm kurşunları 20 dakikada tüketince mecburen sadece savunma yapar gibi göründü.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

evet evet Fenerbahçe 20 dk tükenecek takım haklısınız.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Dün akşam atılan yabancı maddelere karşı Galatasaray'ın tercumanı Mert Çetin'in kendini siper ettiği an :

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by nannar View Post

Maçla ilgili yoruma gelince... Forumda bir yerde daha yazdım ama nerde oldugunu anımsamıyorum şu anda. Galatasaray kondüsyon olarak Fenerbahçe'den kat kat üstün durumda fakat Fenerbahçeli oyuncular stadın verdiği gaz ve puan farkından dolayı ayagına topu alan Galatasaray'lıya 3 kişi pres yapacaklar. Bizimkiler zaten her maç baskı yaparak oynuyorlar. Topu ayagında tutan takımdan ziyade, topu pas ile iyi çeviren takım maçı kazanacaktır. Fenerbahçe savunması çok açık veriyor. Galatasaray yakaladıklarını atarsa en az 3-4 tane gol bulur. Fenerbahçe bizi yenmek istiyorsa 5 gol bulması lazım Eğer savunma ve Muslera gününde olursa Fenerbahçe'li arkadaşlar hiç ummadıkları bir skorla karşı karşıya kalabilirler. O yüzden bence "çok rahat kazanırız" , "dejavu olur" " her seneki gibi sonuç değişmez" gibisinden yorumları yazarken 2 kez düşünüp göndersinler ya da maç sonunda alıntıladığımızda kızıp ceza almasınlar Şimdiden peşin peşin yazayım, şahsen ben ahlak ve forum kuralları çerçevesinde Fenerbahçe'lilerle sabaha kadar dalga geçerim eğer kazanırsak. Yani kaldıramayacak olan foruma girmesin. Ben yenilirsek girmeyi düşünmüyorum

buyrun kazanamadık ama oyun düşündüğümüz gibi şekillendi.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Ziya38 View Post
    Böyle bir haber var ligtv.com.tr de..

Digiturk, Fenerbahçe-Galatasaray derbsisi sırasında Digiturkplay'de yaşanan sorunlarla iligil olarak bir açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi: İnternet sunucularımıza yapılan saldırıdan dolayı Digiturk Play üzerinden bazı üyelerimizin maç yayınında aksama yaşanmııştır. Değerli üyelerimizin Digiturk Play üzerinden seyir hakkını gasp eden internet korsanlarını kınıyoruz. Mağdur kullanıcılarımızın söz konusu durumları telafi edilecektir."

İlk başta bendede site açılmadı ancak 19:58'de açıldı ve 90 dakika çok rahat izledim,tanıdıkta almış açılmamış ondada

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    2 senedir bizi yenemiyorsunuz kendi sahanızda siz onu düşünün
    Siz 10 seneye yakın düşündünüz,bırakta birazda biz düşünelim ki gereğide yok düşünmenin

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Muhammet neden yazdıklarımı yanlış anmakata ısrar ediyorsun? Fenerbahçe 20 dk da tükenecek bir takım değil fakat stadın verdiği gazla normalde oynadığı tempodan 3-4 kat daha fazla tempoyla maça başladı ve 2-0 öne geçti.Siz de sandınızki yien 6-0 geliyor. Ben arkadaşa dönüp sadece şunu söyledim. "İlk yarı bitmeden 1 gol bulursak bu maçı çeviririz." Çünkü Fenerbahçe'nin normali ilk 20 dakika değildi. Maça yaymalıydı oyuncular gücünü ama Sow dışındakiler tükendi. Başka takıma karşı bize yaptıkları baskının yarısını yapsalar 4-5 tane gol atarlar ama işte o hırsı yakalayamıyorlar Gs maçları dışında. bunu anlatmaya çalıştım Bizim takım gücünü iyi kullanıyor. 90 dk oyundan düşmüyor.Bunu birçok kez gördük bu sezon,dün akşam da böyle oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

digiturk kullananlar çok erken açmaları lazım maçı yoksa maç saatinde girmek neredeyse imkansız erken açınca da netin kesilmemesi için dua etmeleri lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bizim "her maç fener'i yeneriz" gibi bir iddamız yok. takımımız yense de yenilse de desteklemeye devam ediyoruz. Allah'a şükür son 2 yılda Hagi'nin hediye ettiği maç dışında boynumuz bükük de ayrılmadık sahadan. En güzeli ise 2 yılda oynanan 4 karşılaşmada da Galatasaray'ın oyun olarak üstünlüğü vardı. Geçen seneki deplasman ve iç sahada bu çok bariz değildi ama bu sezon 2 maçta da iyi oyun oynadı bizim takım. İnşallah bu oyunu skora yansıtarak play off'larda da üstünlük kurarız ezeli rakiplerimize.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Muhammet neden yazdıklarımı yanlış anmakata ısrar ediyorsun? Fenerbahçe 20 dk da tükenecek bir takım değil fakat stadın verdiği gazla normalde oynadığı tempodan 3-4 kat daha fazla tempoyla maça başladı ve 2-0 öne geçti.Siz de sandınızki yien 6-0 geliyor. Ben arkadaşa dönüp sadece şunu söyledim. "İlk yarı bitmeden 1 gol bulursak bu maçı çeviririz." Çünkü Fenerbahçe'nin normali ilk 20 dakika değildi. Maça yaymalıydı oyuncular gücünü ama Sow dışındakiler tükendi. Başka takıma karşı bize yaptıkları baskının yarısını yapsalar 4-5 tane gol atarlar ama işte o hırsı yakalayamıyorlar Gs maçları dışında. bunu anlatmaya çalıştım Bizim takım gücünü iyi kullanıyor. 90 dk oyundan düşmüyor.Bunu birçok kez gördük bu sezon,dün akşam da böyle oldu.
    bence ben tam ne dediğinizi anlıyorum. neyi söylediklerinizi değil neyi ima ettiğinizi şu maç konusundaki bütün yazdıklarınız için genel konuşuyorum. Fenerbahçe istediği kadar bassın 20 dk da tükenmez. benim size tavsiyem biraz Fenerbahçe maçlarını izleyin gol atıp yaslanır size özel bir durum değildi. ama bundan önceki maçları izleyin çünkü bundan sonra böyle olmaz Fenerbahçe.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@nannar

Hagi ne kadar hediye ettiyse Aykut Kocaman fazlasından fazlasını hediye etti. Galatasaraylı bir hoca takımın başında olsa bundan fazlasını veremezdi, Beyfendinin Ankaraspor gibi yönetme çabası yüzünden büyük takım kimliğinden uzak duruyor bu takım.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bundan sonra ne değişecekte?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beyler rica ediyorum yemeyin birbirinizi bu tartışma sonsuza dek sürer yani herkes kendi bildiğini söyler.Kimse kimsenin fikrini bu yaştan sonra değiştiremez.Boşa tartışıyorsunuz.Her derbiden sonra aynı muhabbet.Bir hafta etkisinden kurtulamıyoruz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Vay be bugünleri de gördük : )

...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aykut Hocanın en büyük özelliği o öne geçtiği anda yaslanıyor. Gerideyken de savunma ağırlıklı bi oyuncu çıkartıp hücumcu ile takviye ediyor. Bu yüzden hocalığını beğenmiyorum.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bundan sonra ne değişecekte?
    Aykut hoca yaslanmaması gerektiğini bu maçta anladı. iyi bir ders oldu. değişen bu olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @nannar

Hagi ne kadar hediye ettiyse Aykut Kocaman fazlasından fazlasını hediye etti. Galatasaraylı bir hoca takımın başında olsa bundan fazlasını veremezdi, Beyfendinin Ankaraspor gibi yönetme çabası yüzünden büyük takım kimliğinden uzak duruyor bu takım.

o zaman yönetimin de hatası var. 3 yıl daha uzattı sözleşmeyi.vizyon ve taktik bilgisi olarak size yetmiyorsa o yönetimin de suçu. George Hagi bizim için bir efsanedir. Ama Galatasaray'da teknik tirektör olacak kapasitesi yoktur. Allah'tan erken anladık bunu, hem onu hem kulübü uzun yıllar yıpratmadık.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Aykut hoca yaslanmaması gerektiğini bu maçta anladı. iyi bir ders oldu. değişen bu olacak.

haftalardır aynı şekilde puan kayıpları geldiyse bence bu maçtan da ders çıkarmaz aykut Trabzon deplasmanında neler olur bilemem ama Bursa ile içerde 1-0 ya da 2-0 öne geçerseniz belli olur hatasını anlayıp anlamadığı. maç sonu konuşmasında 2-0'ı korumak lazımdı dedi. hata yaptık demedi. sadece topu iyi çeviremedik dedi. yani yaslanmak hataydı demedi aykut.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Vay be bugünleri de gördük : )

Şampiyonluk provası

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fatih Hoca 2. gelişinde egosu çok güçlü geldiği için başarısız oldu.bu kez çok daha farklı geldi. İnşallah futbolda aktif kaldıgı sürece bizim takımı çalıştırır ve yanında yeni hocamızı da yetiştirir. çünkü GS camiasının ona, onun da Gs camiasına ödenmemiş çok borcu var hala...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fatih Hoca 2. gelişinde egosu çok güçlü geldiği için başarısız oldu.bu kez çok daha farklı geldi. İnşallah futbolda aktif kaldıgı sürece bizim takımı çalıştırır ve yanında yeni hocamızı da yetiştirir. çünkü GS camiasının ona, onun da Gs camiasına ödenmemiş çok borcu var hala...
    Katiliyorum umit davala ve hasan sas"i bu yuzden yanina aldi tecrubelerini onlara aktarcak ve ilerde fatih hoca biraktiginda ikisinden biri hoca olucak

bu arada tekrar takimimi"zi kutlarim playoff oncesi sampiyon oldular

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

o zaman yönetimin de hatası var. 3 yıl daha uzattı sözleşmeyi.vizyon ve taktik bilgisi olarak size yetmiyorsa o yönetimin de suçu. George Hagi bizim için bir efsanedir. Ama Galatasaray'da teknik tirektör olacak kapasitesi yoktur. Allah'tan erken anladık bunu, hem onu hem kulübü uzun yıllar yıpratmadık.
    3 Yılıık sözleşme imzalaması 3 yıl daha takımın başında kalacağı anlamına gelmiyor tabi, yarın istifa ediyorum dese kimse zorlu tutamaz, Galatasaray'ı takdir ediyorum güzel bir yapı içinde ellerinden geldiğinin tamamını kullanıp gayret gösteriyolar bunda Fatih Terim'in katkısı %100'dür. Ancak iki takım arasındaki dengesizliği oluşturan temel etkenin oyuncu kalitesi olduğuna inanmıyorum, Semih, Ujfalusi, Hakan, Engin, Elmander, Necati dün Galatasaray'da 11'de başladı, Sezon başında Fenerbahçe transfer yaparken bu adamlar önerilse alır mıydı ? ama bakın Galatasaray bu oyuncuları kadrosunda bulundurarak onlardan en yüksek verimi alma peşinde.

Aykut Kocaman kendini geliştirmek yerine ayağına sıkıyor her defasında ve bunun sebebini oyuncu yetersizliğine bağlayanlar kusura bakmayın futbol milyon €'larla oynanmıyor ! Manchester City en bariz örneği bunun.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Konu amacından iyice sapıyor, bence kapanması herkes açısından iyi olacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bizde Hakan Gündoğar gibi sevgi kelebeği olsak olmuyormu ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Ben digiturkplay'e 19.25te zor girdim. 20.10da attı. İki golüde göremedim. Sonra 25 gibi tekrar girdim. Sonra yine attı. İkinci yarı atmadı ama

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Gs taraftarı beraberligemi seviniyor yoksa şampiyonlugamı cidden merak ediyorum yanlıs anlamayın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Gs taraftarı beraberligemi seviniyor yoksa şampiyonlugamı cidden merak ediyorum yanlıs anlamayın
    Cidden şampiyonluğa buna emin olabilirsiniz.

Florya'da söylenen şarkılardan bile anlaşılabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Pepe:İnsan Sevdiğini Hiç Üzer mi ?
    Pepe'ninde dediği gibi yapmayın beyler

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10