Mali krizdeyiz diye oyuncuları satıp sonra parayla transfer yapılmadı mı? Ben mi yanlış anımsıyorum? Birde biz neden bunları konuşuyoruz ki? Dün saat 20:00 hatta 20:15 itibariyle Türkiye'nin en iyi takımı ve kadrosu olan Fenerbahçe değilmiydi sizlere göre? Maç sonu bile aykut Türkiye'nin en iyi pas yapan takımıyız dedi. O zaman kadrolara takılmamak lazım. Sonuç ortada, hiç eskiye gidip bahanelere sıgınmayın. Maç öncesi gelip burda "Biz bugün zorlanırız,kadromuz zayıf,Kadıköy'de bile olsak bu maçı almamız zor görünüyor" deseydiniz, o zaman şimdi de çıkıp " işte bakın bizi 2 temmuzda zayıflattıkları için bu haldeyiz" diyebilirdiniz. ama siz maç öncesi "yine aynı tarife" melodileri söyleyip şimdi çıkıpta " temmuz ayında çiçek açsaydı" derseniz ben buna gülerim.
Hemşo senin dediğine gelince, UEFA'yı aldığımız sezonki popülarite iyi kullanılamadı evet. Yani Faruk Süren yönetiminin beceriksizliğinden başka birşey değil. Ben 2000 kadrosunu sırf arkadaşın 3 temmuzuna gönderme olsun diye yazdım. yoksa bizim öyle bir iddaamız yok. süreç iyi yönetilmediği için zayıfladık.bu kadar basit.