Aykut Hocanın en büyük özelliği o öne geçtiği anda yaslanıyor. Gerideyken de savunma ağırlıklı bi oyuncu çıkartıp hücumcu ile takviye ediyor. Bu yüzden hocalığını beğenmiyorum.
Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Aykut Hocanın en büyük özelliği o öne geçtiği anda yaslanıyor. Gerideyken de savunma ağırlıklı bi oyuncu çıkartıp hücumcu ile takviye ediyor. Bu yüzden hocalığını beğenmiyorum.
eto'o bitmiş.
daum da yaslaniyordu zico da yaslaniyordu aslinda olay tamamen takimin taktiginden ve oyunculardan kaynaklaniyor bir takimin 90 dakika boyunca atak yapmasini hücum oynamasini beklemek hayalcilik olur.. orta sahanda emre cristian mehmet topuz gibi haftalardir sürekli oynayan adamlar var haliyle bu adamlar belirli bi dakikadan sonra yoruluyor cünkü rotasyonsuz haftalardir araliksiz forma giyiyorlar aykut hoca dogru hamleyi yapti fakat savunmanin hatalari yüzünden 2 gol yendi... serdar kesimalin performansindan hic memnun degilim fenerbahcenin agirligini kaldirabilecek bir oyuncu degil pozisyon almada cok hata yapiyor.
savunmanın hataları dediğiniz maç boyu(ilk 20-25 dakikadan sonra) öyle oynadı fenerbahçe. 2 tanesi de girdi artık. böyle bakmak lazım.bizim orta sahamızın gücü karşısında fenerbahçe'nin direnci çok ama çok zayıf kaldı. yaslanan takım pozisyon vermez, oynatmaz. oysa dün biz oynaya oynaya attık golleri. bu bir taktik değil yetersizliktir yani onu demek istiyorum.