Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Gs taraftarınin unuttugu 8 maç var puan farkıda yarılanıcak herşey olabilis
daum da yaslaniyordu zico da yaslaniyordu aslinda olay tamamen takimin taktiginden ve oyunculardan kaynaklaniyor bir takimin 90 dakika boyunca atak yapmasini hücum oynamasini beklemek hayalcilik olur.. orta sahanda emre cristian mehmet topuz gibi haftalardir sürekli oynayan adamlar var haliyle bu adamlar belirli bi dakikadan sonra yoruluyor cünkü rotasyonsuz haftalardir araliksiz forma giyiyorlar aykut hoca dogru hamleyi yapti fakat savunmanin hatalari yüzünden 2 gol yendi... serdar kesimalin performansindan hic memnun degilim fenerbahcenin agirligini kaldirabilecek bir oyuncu degil pozisyon almada cok hata yapiyor.
Halleriniz bazen biraz şuna benziyor:
http://www.youtube.com/watch?v=gByui4rYHLE
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
savunmanın hataları dediğiniz maç boyu(ilk 20-25 dakikadan sonra) öyle oynadı fenerbahçe. 2 tanesi de girdi artık. böyle bakmak lazım.bizim orta sahamızın gücü karşısında fenerbahçe'nin direnci çok ama çok zayıf kaldı. yaslanan takım pozisyon vermez, oynatmaz. oysa dün biz oynaya oynaya attık golleri. bu bir taktik değil yetersizliktir yani onu demek istiyorum.
Emenike'yi Messi yaptınız.
Emenike gelecek sezon Chelsea de diyorum ve bu tartışmayı kendi açımdan bitiriyorum.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Emenike tipi oyuncu azdır ve faydalıdır .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Galibiyeti kaçıran taraf olduğumuz için mutlu değilim skordan.Ama sağlık olsun napalım artık son 3 hafta maç kaybetmeden ligi bitirmemiz gerekiyor.
Neyse sevindiğimizi bizden iyi bilenler var![]()
![]()
![]()
![]()
İnler konusunda büyük şüphelerim var da Lass konusunda yüzde 80 haklılar. Nurinin sakatlığı Lass için iyi oldu. Ayrıca yıllık 4 milyon euro + 20 milyon euro bonservis le anlaşılmış deniliyordu.
eto'o bitmiş.
Onu bunu bırakında stadyum programının maç sonu canlı bağlantısında küfür eden elemanı izlediniz mi? Uzun yıllar önce eski BJK ve FB kalecisi Engin'in ardından ikinci benzer talihsizlik oldu TRT için.
(küfür içerdiği için paylaşamıyorum linki)
@Walter Sakana
Şimdi izledim talihsizlik : ) Canlı yayınları taraftarların arasında yapmak her zaman bombadır, örneği çok bunun.
...
Baros'un pozisyonu aklıma geldikçe kahroluyorum.
Kahrolmayın yahu daha play-offta karşılaşıcaz bir şans daha var bu sezon o seriyi bozmanıza , ısrarla topu size verir Aykut hoca yine![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
"Açıkçası devre arasında bizim odamız tam bir sanki maçı yitirmiş bir görüntü vardı. 2 - 1 öndeydik oysa."
Bu cümle (olmasa bile göz var) üzerine 2-2'lik skor dışında Galatasaray'ın her manada üstünlük sağladığı bir karşılaşma olduğunu düşünüyorum. Dahası bana bahane gibi geliyor.
Şampiyonluk noktasında 9 maç var ve her şey olabilir görüşüne katılıyorum. Bu nedenle Galatasaray şampiyon olamayabilir ama şampiyonluğu elinde tutan takım Fenerbahçe'de değildir. Kalan 9 maçın 8'ini şampiyonlukta çekiştiği rakipleriyle oynayan Trabzonspor her şeyin olabileceği bu playoff'ta şampiyonluğun ipini elinde tutmaktadır. İhtimal içinde olsa bile bu kulaklara ne kadar gerçekçi geliyorsa diğer her şey olabilir yorumları da bu kadar gerçekçidir.
Emre maçın 70 dakikasını özetlemiş
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v9pAlTV4Du8"]bittik ![/YOUTUBE]
Football is simple,but Football Manager is not
o değil de bi ara yobo sol kanattan top sürmüştü futbol o derece düşmüştü fenerbahçe açısından...
15 dakikalik bi ozete baktimda, Galatasarayli arkadaslar nasil sabrettiniz Engine bukadar yazacaktimki Sabriyi hatirladim![]()
Buyur abi maçın istatistiklerine buradan bakabilirsin.
http://www.sporx.com/canlianlatim/fe...?pg=istatistik
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
maç istetigi diye birsey var arkadaslar
Ligtv Mac istatigi.
![]()
Stoch'un dili dışarıdaydı farketmedin herhalde. Her insanın dayanma gücü var. Süratli oyuncu, dayanıklılığı yüksek oyuncu değildir. Sow, Niang veya Bienvenu tarzı adam eksiltebilen duvar pasları yapabilen bir oyuncu değil. Galatasaray bu kadar iyi oynarken Aykut Kocaman'ın taktiklerinin tutma olasılığı düşüktü. Galatasaray kötü oynasaydı Stoch çıksaydı da Fenerbahçe 3. golü atardı bu da ayrı mesele.