1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: İşte Premier Lig Bu

Hybrid View

Kulüp güvenine baksaydın ya. Mesela bütçe ayırırken kulüp sana, şampiyonluk sözü vermiş olabilirsin, ligi 4. bitirmiş olabilirsin. Sevilmeyen bi futbolcuyu getirmiş olabilirsin, sevilen bir oyuncuyu göndermiş olabilirsin, maaşları ve kulübün finansını iyi idare etmemiş olabilirsin, derbilerde tatmin edici sonuçlar almamış olabilirsin. Herşey olabilir, herşey.

Ayrıca bu hiçbir şey. Dikkat ettiyseniz oyunda artık ikinci ligden birinci lige takımı çıkarsanız bile size yol verebiliyorlar. Bazıları buna çok içerlenir, bug bile zanneden olur ama gerçekte de durum böyle.

Quote Originally Posted by Okan Kalo View Post
    Kulüp güvenine baksaydın ya. Mesela bütçe ayırırken kulüp sana, şampiyonluk sözü vermiş olabilirsin, ligi 4. bitirmiş olabilirsin. Sevilmeyen bi futbolcuyu getirmiş olabilirsin, sevilen bir oyuncuyu göndermiş olabilirsin, maaşları ve kulübün finansını iyi idare etmemiş olabilirsin, derbilerde tatmin edici sonuçlar almamış olabilirsin. Herşey olabilir, herşey.

Ayrıca bu hiçbir şey. Dikkat ettiyseniz oyunda artık ikinci ligden birinci lige takımı çıkarsanız bile size yol verebiliyorlar. Bazıları buna çok içerlenir, bug bile zanneden olur ama gerçekte de durum böyle.
    yok hocam güven orta ve üstüydü. şampiyonluk sözü ne kelime orta sıralar dedim, avrupa'yı zorlarız dedim basın toplantılarında falan. hiç oyuncu almadım zaten. finansa da hiç karışmadım, ne sözleşme yeniledim, ne bir şey. city'yi yendim, tothenham'ı yendim. manu acımadı ama lig daha bitmeden kovuldum.

içerlemişsin, abartmışsın diyen kardeşlerime de siz ne anlarsınız liverpool'dan ve liverpoollu'luktan demek istiyorum.

Mesaj Yetkileri