1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: İşte Premier Lig Bu

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by sokullu View Post
    şimdi ben kendimi yarı-pro topçu diye tanıtıyorum ondan mı böyle oldu?
    Liverpool'da ligde 4. siradayken kovulman biraz agir olmus ama basina gelenlerin nedeni bu yazdigin. Oyunun zorluk derecesi yarattigin menajere verdigin itibar. Ne kadar itibarli baslarsan, o kadar cok kredin var. Dusuk seviyede baslarsan, hem oyunculari motive etmen zorlasiyor hem de yonetim cok fazla arkanda durmuyor. Ozellikle buyuk itibarli takimlari alirsan.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Liverpool'da ligde 4. siradayken kovulman biraz agir olmus ama basina gelenlerin nedeni bu yazdigin. Oyunun zorluk derecesi yarattigin menajere verdigin itibar. Ne kadar itibarli baslarsan, o kadar cok kredin var. Dusuk seviyede baslarsan, hem oyunculari motive etmen zorlasiyor hem de yonetim cok fazla arkanda durmuyor. Ozellikle buyuk itibarli takimlari alirsan.

haklısın herhalde hocam. uluslararası futbolcu yaptım bu sefer. yine,yeniden liverpool ile kariyer açtım.

aynı düzeyde gidiyorum. çünkü liverpool'un kadrosu kısıtlı ilk sene malumunuz. 1-2-3 arası gidiyorum ilk kariyerdeki gibi.

ama bana saygıları büyük. başkan el-pençe divan.

futbolculara bir kızıyorum,çıt yok bu sefer.

carragher falan hep atarlanırdı. "hocam öyle diyosun da, şimdi..." falan diye atarıma atar yapardı.

şimdi çıt çıkmıyor.

hatta bir maçtan sonra "ben bugüne kadar hakemler hakkında hiç konuşmadım ama" diyip hakeme çok sert sövdüm, mençıstırasyon hemen bana ceza verdi. yönetim normalde kızar böyle şeylere ama bu sefer dedi ki "hocamızın arkasındayız".

gerçi türkiye'den alışık olduğumuz üzere "arkasındayız" denince en fazla 15 gün dayanıyor hoca. ama orası ingiltere.

bu en baştaki futbolculuk geçmişimizi seçtiğimiz yer baba parası gibiymiş. insanların bakışını değiştirirmiş, bilemedim.

Mesaj Yetkileri