İlk maç olduğu gibi yine 4-2 kazandık ve çeyrek finale yükseldik
Evet 3.lüğü aşamadım ama bence iyi bitirdim diyebilirim. Büyük maçları kaybettim ondandır.
Oynadığın taktiği acaba paylaşabilir misin bi skıncası olmazsa eğer, büyük maçlarda yada avrupa maçlarında senin tek forvetli taktiğini uygulamak isterim.
28.HAFTA
Gol düellosu şeklinde geçen maçı son dakikalarda attığımız golle kazanmayı bildik
29.HAFTA
Deplasmanda etkili ve kontrollü oynadık ve 3 puan ile dönmeyi başardık
30.HAFTA
Kendi sahamızda galibiyet serimize devam ettik boyuna kazanıyoruz ama rakiplerde puan kaybetmiyor ..
Oyuna yeni regenler geldi..Bizim alt yapıya gelen en iyi regen ise şu
ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK VE YARI FİNAL RAKİPLERİMİZ
Rakip bayern..Yarı finale kalırsak milan-Liverpoll galibi ile oynaycağız ..Bayern i geçersek final oynayacağımızı düşünüyorum
ÇEYREK FİNAL 1.MAÇ
İyi oynadık ama 1-1 beraberlikle bitti maç..Avantajı rakibe verdik ..Deplasmandaki maçı bekliyoruz..
31.HAFTA
Sociedad derbisini bir kez daha kazandık..Real in puan kaybıyla fark 7 ye indi.2 hafta sonra Real le oynayacaz kazanırsak fark 4 e inebilir..Şampiyonluk için ufak bir umut olabilir belki
ÇEYREK FİNAL 2. MAÇ
Geçen sene bizi uefa dan eleyen bayern bu sefer de Şampiyonlar liginden eledi.Bir gün gelecek intikamımızı alacağız !!!
32.HAFTA
10 kişi kaldık ama maçı bırakmadık..yolumuza devam ediyoruz.Barça Real i yendi ve bizde real i yenersek puan farkı 7 ye düşecek ama 2 maç eksiğimiz var..
kariyere devam için istek var mı
Devam kardeş.heyecanlı ve zevkli oluyor.Eğer müsaitsen olur.
33.HAFTA
Büyük mücadele örneği gösterdik ama Real e yenildik ..Şampiyonluk ümidi başka bahara kaldı..
34.HAFTA
Kral kupası finali öncesi yedek takımla çıktık ve maçı almayı başardık
FİNAL
3. Sezonda takımıma 3. kupayı kazandırmış oldum..Daha önce ilk sezonda Avrupa ligini ve Avrupa Süper Kupasını almıştık.2. Sezonu kupasız tamamladık.Bu sezonda İspanya Kral Kupası nı aldık.Bakalım 4. sezonda neler olacak
Taraftarımız bu zaferden oldukça memnun
SEZON SONU PUAN DURUMU
Diğer maçlarımızı tamamladık ve ligi yine 3. sırada bitirdik..Önümüzdeki sezon Barça-Real hegomonyasına engel olmak için daha çok çalışacağız
YILIN 11 İNDE 2 OYUNCUMUZ YER ALDI !!
Kulüp 81 M TL zararda şuan ve her an transfere ambargo gelebilir..Bu sene transfer yapmadan oyuncu satmaya çalışacağız...Gençlere çok iş düşecek..30 yaşın üzerinde 6-7 tane oyuncu var..Ama kadro derinliği o kadar az ki 33 yaşındaki Gurpegi den bile vazgeçemiyorum
Sırbistan milli takımından istifa ettikten sonra Brazilya ile el sıkıştık..
İspanya dan gelen teklif üzerine Brezilya teknik direktörlüğünden istifa edip İspanya ile yollarımızı birleştirdikBöylece oyuncuları milli takıma çağırarak favori personelleri olabilecem
![]()
Şimdide İtal yadan teklif geldi ama reddettim![]()
4. SEZON GELENLER GİDENLER
Maddi anlamda zor durumda olduğumuz için bu sene transfer yapmadık ve bir çok oyuncumuzuda elden çıkardık..
FİNANS DURUMU
Kulübün kasasındaki parayı -81 M Tl den + 4 M Tl ye taşıdık..Bir çok oyuncumuzu satmak zorunda kaldık ama bu sene gelecek regenleri kaçırmamak için biraz para biriktirmek gerekiyor
İSPANYA SÜPER KUPASI 1. MAÇ
İyi oynadık ama sahamızda 1-0 mağlup olduk...Avantajı real e verdik..Bu real i ne zaman devirecez çok merak ediyorum