gerçektende fenerbahçe aklanırsa ki inancım o yönde acaba bize şikeci diyenler kupalarını isteyenler ne dicek çıkıp
gerçektende fenerbahçe aklanırsa ki inancım o yönde acaba bize şikeci diyenler kupalarını isteyenler ne dicek çıkıp
Fenerbahçe ayarladı, Aziz Yıldırım ayarladı diyecekler aklanmayı, ne diyecekler başka, gözleri hırstan kararmış göremiyorlar ki?
İyi ki diyorum, ortada Galatasaray'ın ki gibi kayıp 1 milyon yok, Fenerbahçe'nin bu olaylarda bir de kayıp 1 milyonu olsa, geçtim 1 milyonu kayıp 1 kuruşu olsa, işte şike parası deyip yıkmışlardı ortalığı ama Fenerbahçe çıktı, savcının şike ve teşvikte kullanıldığı iddia ettiği her paranın makbuzunu, harcama faturalarını gösterdi.
İşin gariplikleri çok, Hasan Çetinkaya olayı mesela, aynı şekilde Karabükspor'a şike teklif edildiği söylenen olay. Burada farklı kişiler dinleniyor ve konuşmalarda geçenler, şikeye yorumlanıyor, yorumlayan da aslında yanlış kişileri dinleyen savcı. Karabük olayında bir de uzun uzun anlatmış, şu konuşmadan bu çıkarılır vs vs şeklinde ama dinlediği kişinin Karabük'e ömrü hayatında hiç gitmediği ortaya çıktı.
Bilyoner olayı, savcının şu tarihte kulüpten para çıkışı olduğu demesi o tarihle alakalı bir biç giriş çıkışın olmaması, dayatılma bilgileri kullanırsan, sen araştırmamışsan hataların böyle ortaya çıkar ama insanları inandıramıyoruz.
Fenerbahçe'nin şike yaptığını düşünenler, mesela nannar, o kadar iddianemden örnekler verdiniz, bunlar ispattır dediniz, savunma verildi, şimdi lütfen diyorum, şikeyi gösteren bir delil, bir fotoğraf bir telefon görüşmesi, bir paranın görüntüsü, lütfen bir şey gösterin.
Özel hayatına kadar insanları dinleyen savcı, neden bir konuşma bir görüntü yakalayamamış, sadece yorumlarla buraya getirmiş olayı, hiç mi bir açık vermemişler, mutlaka verirlerdi ha savcı hala elinde bazı deliller tutuyorsa bilemem. Zorlamalarla, inşaat işi ne oldu lafına şike diyenler, o dönemde gerçekten inşaat yapıldığını, hatta bunun kulübün inşaat işine para harcadığı makbuzlar ve faturalarla desteklediğini dahi göstermesine rağmen, inşaat bahsetmesi nasıl şike konuşması olarak yorumlanır?
İnanamıyorum, ŞL'ye alınmama olayı, iddianamenin elle tutulur yanlarının olmaması, bu yaşananları gerçekten göremiyor musunuz? Acaba diyorum benim de fanatizmden gözümü hırs bürümesi mi gerekir görememek için bunları
"YÜCE ATATÜRK"